SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mumya Loung’e Şehrin En İyilerinden ÖDÜL

KÜLTÜR 19.10.2020 - 19:40, Güncelleme: 19.10.2020 - 19:40
 

Mumya Loung’e Şehrin En İyilerinden ÖDÜL

Bir yıl önce Beşiktaş’ta açılan Mumya Lounge Şehrin En İyi Mekanı olarak ödüle layık görüldü. Mumya’nın ödülünü mekanın sahibi Barış Cengizbay 10 Kasım 2020 Salı akşamı, Radisson Blu Hotel’de alacak.

Mekan, gastronomi, tv, otel, turizm, iş, sanat, spor, medya, cemiyet ve bürokrasi dünyasının en önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Şehrin En İyileri 4. ödül töreni, yine sektörün en iyilerinin buluştuğu çok keyifli bir gecede bir araya gelecek. Mekan Dalında en iyi seçilen Mumya Lounge sadece bir yılda ünlülerin yeni gözdesi bir mekan haline dönüştü.  Mısır piramitlerinden duvar yapısında kulandan 700'den fazla sembolden oluşan anlık mısır yazılarına. Fillerden mumyalara yeni konseptiyle İstanbul görkemli bir mekana kavuştu. Her damak tadına uyan mutfağı ile de davetlilerinden tam not aldı. Ferah iç mekânı ve huzur veren atmosferi ile misafirlerim ağırlamaya devam ediyor. "En değerli unsurumuz, müşterilerimiz’ düşüncesiyle yola çıkan ve bu beklentiyi tam anlamıyla karşılayan bir mekan Mumya Lounge'ın otantik havası ile canlı müzik keyfinin yanında keyifle içebileceğiniz nargile deneyimi de sunuyor. Beşiktaş'ta “Ben iyiyim” diyen çoğu mekanı ziyaret edenler Mumya’yı ayrı tutuyor. Mumya Lounge açıldığın gnden bugüne, gerek klasik karışımlarında, gerek özel karışımları gerçekten takdire şayan. Mekan, keyifle içebileceğiniz bir nargile deneyimi sunuyor. Güleryüzlü çalışanları ve hizmet kalitesi ile Beşiktaş'ta sektörünün öncüsü olmaya en güçlü aday.   MUMYA LOUNGE Adres: Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:22 Beşiktaş adresinde hizmete başladı. Gezginlerin uğrak yeri olan Mumya Lounge İstanbullular için farklı lezzetler sunuyor ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Bir yıl önce Beşiktaş’ta açılan Mumya Lounge Şehrin En İyi Mekanı olarak ödüle layık görüldü. Mumya’nın ödülünü mekanın sahibi Barış Cengizbay 10 Kasım 2020 Salı akşamı, Radisson Blu Hotel’de alacak.

Mekan, gastronomi, tv, otel, turizm, iş, sanat, spor, medya, cemiyet ve bürokrasi dünyasının en önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Şehrin En İyileri 4. ödül töreni, yine sektörün en iyilerinin buluştuğu çok keyifli bir gecede bir araya gelecek. Mekan Dalında en iyi seçilen Mumya Lounge sadece bir yılda ünlülerin yeni gözdesi bir mekan haline dönüştü. 

Mısır piramitlerinden duvar yapısında kulandan 700'den fazla sembolden oluşan anlık mısır yazılarına. Fillerden mumyalara yeni konseptiyle İstanbul görkemli bir mekana kavuştu. Her damak tadına uyan mutfağı ile de davetlilerinden tam not aldı. Ferah iç mekânı ve huzur veren atmosferi ile misafirlerim ağırlamaya devam ediyor. "En değerli unsurumuz, müşterilerimiz’ düşüncesiyle yola çıkan ve bu beklentiyi tam anlamıyla karşılayan bir mekan Mumya Lounge'ın otantik havası ile canlı müzik keyfinin yanında keyifle içebileceğiniz nargile deneyimi de sunuyor.

Beşiktaş'ta “Ben iyiyim” diyen çoğu mekanı ziyaret edenler Mumya’yı ayrı tutuyor. Mumya Lounge açıldığın gnden bugüne, gerek klasik karışımlarında, gerek özel karışımları gerçekten takdire şayan. Mekan, keyifle içebileceğiniz bir nargile deneyimi sunuyor. Güleryüzlü çalışanları ve hizmet kalitesi ile Beşiktaş'ta sektörünün öncüsü olmaya en güçlü aday.  

MUMYA LOUNGE Adres: Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:22 Beşiktaş adresinde hizmete başladı. Gezginlerin uğrak yeri olan Mumya Lounge İstanbullular için farklı lezzetler sunuyor

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.