SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Açı Koleji Zeytinburnu’nda Fark Yaratacak!

EĞİTİM 16.10.2020 - 21:35, Güncelleme: 16.10.2020 - 21:35
 

Açı Koleji Zeytinburnu’nda Fark Yaratacak!

Zeytinburnu’nun tanınmış ve sevilen işadamı ve eğitimcilerinden Birol Yılmaz, Eşref Şentürk ve Serdar Çalışkan’ın sahibi olduğu Zeytinburnu Açı Koleji, Zeytinburnu Özel Açı Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Açı Özel VIB Kurs Merkezi yeni yerinde, yeni okul binasıyla ilçemizde eğitimde fark yaratacak.

3000 M2 Kampüs üzerinde Zeytinburnu’nun her noktasına yürüme mesafesinde olan Özel Açı Anadolu Lisesi 250 Kişilik öğrenci kapasitesi 15 kişilik sınıflarıyla açık ve kapalı bahçesi, oyun alanları, özel dizayn konferans salonu ve sınırlı sayıda kontenjanı ile sizleri bekliyor. Özel Lise ve VIB Kurs merkezi, başarılı idarecileri ve güçlü eğitimci kadrosu ile Zeytinburnu’nda Sizleri Üniversite hayallerine kavuşturacak.  Açı Koleji Zeytinburnu’nda Fark Yaratacak! BAKIŞ AÇI'NIZI DEĞİŞTİRİN.... *26 Yıllık Eğitim Kurumu olan Açı Koleji artık Zeytinburnu'nda.... *Açı Zeytinburnu Anadolu Lisesi Deneyimli eğitim kadrosu ile Size Üniversitenin kapılarını açıyor.. *Ferah sınıfları, geniş kampüsü, Pandemi sürecine uygun eğitim koşulları. Zeytinburnu'nda Size yürüme mesafesindeki Tek Öze Lise *15 Kişilik sınıflar, Analiz Öğrenci Takibi, Veli Bilgilendirme Servisi, Kaliteli Yayın desteği, Koçluk Sistemi *Özel Lisenin yanında Lise ve Üniversiteye hazırlık kursları, bire bir eğitim imkânı... *Çok özel hazırlanmış Yüzlerce Video Ders *Çok özel alt yapısıyla Gün boyu  Canlı Ders imkanı.. *7,8,11 ve 12.Sınıflar için Maximum 10 Kişilik VIB KURS, Yıllık 80 Saat Özel Ders, Kafes Etüdleri, Çok Farklı Yayın Desteği *Sınırlı sayıda Kontenjan için elinizi çabuk tutun Zeytinburnu Açı Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Açı Hazırlı Kursları *Sümer Mah. Prof. Turan Güneş Cad. No: 38 Zeytinburnu /İstanbul, TEL: (0212) 558 58 66, 0 553 911 58 66
Zeytinburnu’nun tanınmış ve sevilen işadamı ve eğitimcilerinden Birol Yılmaz, Eşref Şentürk ve Serdar Çalışkan’ın sahibi olduğu Zeytinburnu Açı Koleji, Zeytinburnu Özel Açı Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Açı Özel VIB Kurs Merkezi yeni yerinde, yeni okul binasıyla ilçemizde eğitimde fark yaratacak.

3000 M2 Kampüs üzerinde Zeytinburnu’nun her noktasına yürüme mesafesinde olan Özel Açı Anadolu Lisesi 250 Kişilik öğrenci kapasitesi 15 kişilik sınıflarıyla açık ve kapalı bahçesi, oyun alanları, özel dizayn konferans salonu ve sınırlı sayıda kontenjanı ile sizleri bekliyor. Özel Lise ve VIB Kurs merkezi, başarılı idarecileri ve güçlü eğitimci kadrosu ile Zeytinburnu’nda Sizleri Üniversite hayallerine kavuşturacak. 

Açı Koleji Zeytinburnu’nda Fark Yaratacak!

BAKIŞ AÇI'NIZI DEĞİŞTİRİN....

*26 Yıllık Eğitim Kurumu olan Açı Koleji artık Zeytinburnu'nda....

*Açı Zeytinburnu Anadolu Lisesi Deneyimli eğitim kadrosu ile Size Üniversitenin kapılarını açıyor..

*Ferah sınıfları, geniş kampüsü, Pandemi sürecine uygun eğitim koşulları. Zeytinburnu'nda Size yürüme mesafesindeki Tek Öze Lise

*15 Kişilik sınıflar, Analiz Öğrenci Takibi, Veli Bilgilendirme Servisi, Kaliteli Yayın desteği, Koçluk Sistemi

*Özel Lisenin yanında Lise ve Üniversiteye hazırlık kursları, bire bir eğitim imkânı...

*Çok özel hazırlanmış Yüzlerce Video Ders

*Çok özel alt yapısıyla Gün boyu  Canlı Ders imkanı..

*7,8,11 ve 12.Sınıflar için Maximum 10 Kişilik VIB KURS, Yıllık 80 Saat Özel Ders, Kafes Etüdleri, Çok Farklı Yayın Desteği

*Sınırlı sayıda Kontenjan için elinizi çabuk tutun Zeytinburnu Açı Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Açı Hazırlı Kursları

*Sümer Mah. Prof. Turan Güneş Cad. No: 38 Zeytinburnu /İstanbul, TEL: (0212) 558 58 66, 0 553 911 58 66

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.