SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MHP Meclis Üyesi Reşat OK Halkın sorunlarını Meclise taşıyor

GÜNDEM 05.10.2020 - 21:12, Güncelleme: 05.10.2020 - 21:12
 

MHP Meclis Üyesi Reşat OK Halkın sorunlarını Meclise taşıyor

MHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Reşat OK Vatandaşın sorunlarını Belediye Meclisine taşımaya devam ediyor. Ekim Ayı Meclis Toplantılarının Birinci Birleşiminde Belediye Meclisine Meclis Üyesi OK, İlçemizde faaliyet göstermekte olan araç kiralama şirketlerinin, Zeytinburnu sokaklarını hava galerisi gibi kullanmalarını ve İlçemizin bazı bölgelerinde sabah çökerken saatlerde yapılan yükleme- boşaltma işlemlerinden vatandaşın duyduğu rahatsızlığa, asayiş olaylarınan mobesa sistemlerie kadar bir çok konuyu dile getiren önergeler verdi.

İlçemiz Prof. Dr. Turan GÜNEŞ Caddesi üzerinde yer alan 80.yıl Cumhuriyet parkı ve içerisinde bulunan sahil camii. Sümer mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız tarafından ibadet WC dinlenme hususunda tercih edilen yerlerdir. Sümer Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız, söz konusu parka ulaşabilmek için, caddede oluşan araç trafiğinin arasından geçmek durumundadırlar. Bu araç trafiği zaman zaman insan hayatını tehlikeye düşüren durumların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Park içerisinde bulunan oyun alanlarının öncelikle küçük yaşta çocuklar tarafından kullanıldığı değerlendirildiğinde park ile cadde arasında karşıdan karşıya geçişlerde araç trafiğim yavaşlatıcı fiziki tedbirler alınması lüzumu onaya çıkmaktadır. Konuyla ilgili çalışma yapılarak, caddenin park hizasına denk düşen bölgesine kasis yapılarak bölgede araçların yavaş seyretmesinin sağlanması talebimizdir. İlçemiz, Veliefendi Mahallesinde bulunan, İşçi blokları olarak anılan bölgede narkotik suçlar başta olmak üzere asayiş olaylarının arttığı yolunda vatandaşlarımızın yoğun şikayetleri olmaktadır. Bölgenin bahçe nizamlı yerleşime sahip olması ve konut ağırlıklı olması dolayısıyla diğer bölgelere nispeten tenha bir yer olduğu, bu nedenle bir takım suçlar için elverişli bir görünüm arz ettiği bilinmektedir. Bölge sakinleri, Bu durumun önüne geçilmesi ve asayiş sorunlarıyla mücadele adına MOBESE sistemleri ve benzeri önleyici ve caydırıcı elektronik tertibata ihtiyaç duymaktadırlar. Durumun incelenerek gerekli tedbirlerin değerlendirmesini saygılarımızla arz ederiz İlçemizde faaliyet göstermekte olan araç kiralama şirketlerinin, Zeytinburnu sokaklarını adeta açık hava galerisi gibi değerlendirmekte olduğu gözlemlenmektedir. Çoğunlukla sokak içlerinde bir dükkan kiralayarak, önüne beşer, onar aralıklı biçimde araç park ettikleri, araçlarının üzerine taktıkları reklam flamalarını fark edilir kılmak adına köşe başlarına kiralık araç park ederek, hem yayaya mani olmakta hem de zaten sınırlı olan park yerlerinin adaletsiz kullanıma yol açmaktadırlar. İlçemiz sakinlerinin çokça şikayet ettiği bu sorunun önüne geçmek adına Meclisimizin kargo şubeleriyle ilgili aldığı kararda olduğu gibi ilçemizde araç kiralama şirketleri için ruhsat verilebilecek alanların belirlenmesi ve sınırlanması talebimizdir İlçemizin bazı bölgelerinde sabah çökerken saatlerde yükleme- boşaltma yapıldığı, Sabah denemeyecek saatlerde yapılan bu faaliyetin vatandaşları rahatsız ettiği ve şikayet konusu olduğu görülmektedir. Bu rahatsızlık verici durumun ortadan kaldırılması için, ilçemizde faaliyet gösteren iş yerlerinin yükleme-boşaltma işleri ile ilgili bir düzenleme yapılarak bu gibi çalışmaların makul saatlerde yapılmasının sağlanması, bununla ilgili yaptırımlar ortaya konulması talebimizdir.  Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi/ REŞAT OK
MHP Zeytinburnu Meclis Üyesi Reşat OK Vatandaşın sorunlarını Belediye Meclisine taşımaya devam ediyor. Ekim Ayı Meclis Toplantılarının Birinci Birleşiminde Belediye Meclisine Meclis Üyesi OK, İlçemizde faaliyet göstermekte olan araç kiralama şirketlerinin, Zeytinburnu sokaklarını hava galerisi gibi kullanmalarını ve İlçemizin bazı bölgelerinde sabah çökerken saatlerde yapılan yükleme- boşaltma işlemlerinden vatandaşın duyduğu rahatsızlığa, asayiş olaylarınan mobesa sistemlerie kadar bir çok konuyu dile getiren önergeler verdi.
  • İlçemiz Prof. Dr. Turan GÜNEŞ Caddesi üzerinde yer alan 80.yıl Cumhuriyet parkı ve içerisinde bulunan sahil camii. Sümer mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız tarafından ibadet WC dinlenme hususunda tercih edilen yerlerdir. Sümer Mahallemizde ikamet eden vatandaşlarımız, söz konusu parka ulaşabilmek için, caddede oluşan araç trafiğinin arasından geçmek durumundadırlar. Bu araç trafiği zaman zaman insan hayatını tehlikeye düşüren durumların ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Park içerisinde bulunan oyun alanlarının öncelikle küçük yaşta çocuklar tarafından kullanıldığı değerlendirildiğinde park ile cadde arasında karşıdan karşıya geçişlerde araç trafiğim yavaşlatıcı fiziki tedbirler alınması lüzumu onaya çıkmaktadır. Konuyla ilgili çalışma yapılarak, caddenin park hizasına denk düşen bölgesine kasis yapılarak bölgede araçların yavaş seyretmesinin sağlanması talebimizdir.
  • İlçemiz, Veliefendi Mahallesinde bulunan, İşçi blokları olarak anılan bölgede narkotik suçlar başta olmak üzere asayiş olaylarının arttığı yolunda vatandaşlarımızın yoğun şikayetleri olmaktadır. Bölgenin bahçe nizamlı yerleşime sahip olması ve konut ağırlıklı olması dolayısıyla diğer bölgelere nispeten tenha bir yer olduğu, bu nedenle bir takım suçlar için elverişli bir görünüm arz ettiği bilinmektedir. Bölge sakinleri, Bu durumun önüne geçilmesi ve asayiş sorunlarıyla mücadele adına MOBESE sistemleri ve benzeri önleyici ve caydırıcı elektronik tertibata ihtiyaç duymaktadırlar. Durumun incelenerek gerekli tedbirlerin değerlendirmesini saygılarımızla arz ederiz
  • İlçemizde faaliyet göstermekte olan araç kiralama şirketlerinin, Zeytinburnu sokaklarını adeta açık hava galerisi gibi değerlendirmekte olduğu gözlemlenmektedir. Çoğunlukla sokak içlerinde bir dükkan kiralayarak, önüne beşer, onar aralıklı biçimde araç park ettikleri, araçlarının üzerine taktıkları reklam flamalarını fark edilir kılmak adına köşe başlarına kiralık araç park ederek, hem yayaya mani olmakta hem de zaten sınırlı olan park yerlerinin adaletsiz kullanıma yol açmaktadırlar. İlçemiz sakinlerinin çokça şikayet ettiği bu sorunun önüne geçmek adına Meclisimizin kargo şubeleriyle ilgili aldığı kararda olduğu gibi ilçemizde araç kiralama şirketleri için ruhsat verilebilecek alanların belirlenmesi ve sınırlanması talebimizdir
  • İlçemizin bazı bölgelerinde sabah çökerken saatlerde yükleme- boşaltma yapıldığı, Sabah denemeyecek saatlerde yapılan bu faaliyetin vatandaşları rahatsız ettiği ve şikayet konusu olduğu görülmektedir. Bu rahatsızlık verici durumun ortadan kaldırılması için, ilçemizde faaliyet gösteren iş yerlerinin yükleme-boşaltma işleri ile ilgili bir düzenleme yapılarak bu gibi çalışmaların makul saatlerde yapılmasının sağlanması, bununla ilgili yaptırımlar ortaya konulması talebimizdir. 
  • Milliyetçi Hareket Partisi Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi/ REŞAT OK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.