SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İstanbul'da Deprem! Merkez üssü Marmara Ereğlisi

KÜLTÜR 24.09.2020 - 17:29, Güncelleme: 24.09.2020 - 17:29
 

İstanbul'da Deprem! Merkez üssü Marmara Ereğlisi

İstanbul'da saat 16.38'de deprem meydana geldi. Kandilli ve AFAD'ın son dakika deprem açıklamasına göre sarsıntının büyüklüğü 4.2 oldu.

İstanbul'da hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Depremin büyüklüğüne ilişkin Kandilli Rasathanesi ile AFAD'ın açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesi 4.3 büyüklüğünde derken, AFAD sarsıntının büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi de daha sonra depremin büyüklüğünü 4.2 olarak güncelledi.  İstanbul Valiliği depremle ilgili yaptığı açıklamada "Saat 16.38 Marmara Denizi’nde Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir" dedi.
İstanbul'da saat 16.38'de deprem meydana geldi. Kandilli ve AFAD'ın son dakika deprem açıklamasına göre sarsıntının büyüklüğü 4.2 oldu.

İstanbul'da hissedilen deprem korku ve paniğe neden oldu. Depremin büyüklüğüne ilişkin Kandilli Rasathanesi ile AFAD'ın açıklama yaptı. Kandilli Rasathanesi 4.3 büyüklüğünde derken, AFAD sarsıntının büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu. Kandilli Rasathanesi de daha sonra depremin büyüklüğünü 4.2 olarak güncelledi. 

İstanbul Valiliği depremle ilgili yaptığı açıklamada "Saat 16.38 Marmara Denizi’nde Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.