SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Yeditepe Huzur ve asayiş uygulaması yapıldı

KÜLTÜR 24.09.2020 - 00:49, Güncelleme: 24.09.2020 - 00:49
 

Zeytinburnu'nda Yeditepe Huzur ve asayiş uygulaması yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü organizasyonunda bölge genelinde 1500 kişilik personelle yapılan "Yeditepe Huzur" denetimlerine katıldı.

Hem asayiş huzur uygulaması hem de ‘Sağlıklı yaşam için el ele’ uygulaması kapsamında, denetimleri yerinde inceleyen İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, vatandaşlarla sohbet etti, sosyal mesafe ve maske kuralını hatırlatarak uyarılarda bulundu. Aktaş, "Bugün hem asayiş uygulamamız var ayrıca 'sağlıklı yaşam için el ele' kampanyası dahilinde vatandaşlarımızı sosyal mesafe ve maske konularında uyarıyoruz. Hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda duyarlı hale getiriyoruz. Bin 500 civarında personelle bölgede uygulama yapıyoruz. Her gün, her saatte şok uygulamalara devam ediyoruz" dedi.   İstanbul'da salgının yayılma hızının diğer illere göre daha yavaş olduğunu kaydeden Aktaş, "İstanbul'da Türkiye sıralamasına göre iyi gidiyoruz. Vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyorlar. Daha duyarlılar ve bilinçli davranıyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar hem filyasyon ekipleri ile hem de kendi ekiplerimizle vatandaşlarımızı daha duyarlı hale getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.   Araç kontrollerinin de yapıldığı operasyonda, sürücü ve yolcuların kimlik hakimiyeti ve üst araması yapıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, ilçe halkının can ve mal güvenliği için 7/24 ayakta olduklarını söyleyerek, vatandaşların şüpheli gördükleri durumları emniyet güçlerine bildirmelerini istedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü organizasyonunda bölge genelinde 1500 kişilik personelle yapılan "Yeditepe Huzur" denetimlerine katıldı.

Hem asayiş huzur uygulaması hem de ‘Sağlıklı yaşam için el ele’ uygulaması kapsamında, denetimleri yerinde inceleyen İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, vatandaşlarla sohbet etti, sosyal mesafe ve maske kuralını hatırlatarak uyarılarda bulundu. Aktaş, "Bugün hem asayiş uygulamamız var ayrıca 'sağlıklı yaşam için el ele' kampanyası dahilinde vatandaşlarımızı sosyal mesafe ve maske konularında uyarıyoruz. Hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda duyarlı hale getiriyoruz. Bin 500 civarında personelle bölgede uygulama yapıyoruz. Her gün, her saatte şok uygulamalara devam ediyoruz" dedi.
 
İstanbul'da salgının yayılma hızının diğer illere göre daha yavaş olduğunu kaydeden Aktaş, "İstanbul'da Türkiye sıralamasına göre iyi gidiyoruz. Vatandaşlarımız sosyal mesafe kurallarına uyuyorlar. Daha duyarlılar ve bilinçli davranıyorlar. Biz de elimizden geldiği kadar hem filyasyon ekipleri ile hem de kendi ekiplerimizle vatandaşlarımızı daha duyarlı hale getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Araç kontrollerinin de yapıldığı operasyonda, sürücü ve yolcuların kimlik hakimiyeti ve üst araması yapıldı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, ilçe halkının can ve mal güvenliği için 7/24 ayakta olduklarını söyleyerek, vatandaşların şüpheli gördükleri durumları emniyet güçlerine bildirmelerini istedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.