SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ülkü Ocaklarından Ahilik Haftasında Sıftah Zarfı

KÜLTÜR 20.09.2020 - 14:09, Güncelleme: 20.09.2020 - 14:09
 

Ülkü Ocaklarından Ahilik Haftasında Sıftah Zarfı

Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Ahilik haftası nedeni ile sabahın ilk ışıklarıyla beraber ilçe genelinde eş zamanlı olarak, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını esnafa dağıttı.

Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Ahilik Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, ilçelerle birlikte eş zamanlı olarak yaklaşık bin esnafa, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da bulunduğu siftah zarflarını, dükkan kapılarının altından içeriye bıraktı. İşyerlerini açan esnaflar, kapının altından bırakılan zarfı görünce şaşkınlık içerisinde kaldı. Çok sayıda esnaf, zarfın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak Zeytinburnu Ülkü Ocaklarına teşekkür etti. Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanı Tunahan Haydar koordinesinde, esnafa ‘'Dik baş, Tok karın, Mutlu yarın! Siftah bizden, bereket Allah'tan' sloganıyla dükkan kepenklerine zarf içinde siftah parası ile Ahilik Haftası Kutlama Mesajı bırakan ülkücü gençler bu davranışları ile hem farkındalık yarattı, hem de zor günler geçiren esnafı sevindirerek, moral verdi. Zeytinburnu  Ülkü Ocakları Başkanı Tunahan Haydar, “ahilik geleneğini yaşatmak ve esnafın yanında olduklarını belirtmek için düzenledikleri etkinlikte kendilerine güç veren il yöneticileri, ilçe ocak başkanları ve ilçe ocak yöneticilerine ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Düzgün ve helal kazancın peşinde olan esnaflarımız yollardır ahilik kültürünün yaşam tarzıyla hareket etmişlerdir. Kültürümüzü yaşatmak adına önemli rol oynayan esnaflarımız ile olan birlik ve beraberliğimiz bizler için hassasiyetle üstene düştüğünüz bir durumdur. Zeytinburnu Ülkü Ocakları olarak her zaman esnafımızın yanında, kültür ve değerlerimizi yaşatmak adına en ön safta yerimizi alacağız. Bu anlamda tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Ahilik Haftasını gönülden kutluyor, Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Ahilik haftası nedeni ile sabahın ilk ışıklarıyla beraber ilçe genelinde eş zamanlı olarak, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını esnafa dağıttı.

Zeytinburnu Ülkü Ocakları, Ahilik Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, ilçelerle birlikte eş zamanlı olarak yaklaşık bin esnafa, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da bulunduğu siftah zarflarını, dükkan kapılarının altından içeriye bıraktı. İşyerlerini açan esnaflar, kapının altından bırakılan zarfı görünce şaşkınlık içerisinde kaldı. Çok sayıda esnaf, zarfın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak Zeytinburnu Ülkü Ocaklarına teşekkür etti.

Zeytinburnu Ülkü Ocakları Başkanı Tunahan Haydar koordinesinde, esnafa ‘'Dik baş, Tok karın, Mutlu yarın! Siftah bizden, bereket Allah'tan' sloganıyla dükkan kepenklerine zarf içinde siftah parası ile Ahilik Haftası Kutlama Mesajı bırakan ülkücü gençler bu davranışları ile hem farkındalık yarattı, hem de zor günler geçiren esnafı sevindirerek, moral verdi.

Zeytinburnu  Ülkü Ocakları Başkanı Tunahan Haydar, “ahilik geleneğini yaşatmak ve esnafın yanında olduklarını belirtmek için düzenledikleri etkinlikte kendilerine güç veren il yöneticileri, ilçe ocak başkanları ve ilçe ocak yöneticilerine ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum. Düzgün ve helal kazancın peşinde olan esnaflarımız yollardır ahilik kültürünün yaşam tarzıyla hareket etmişlerdir. Kültürümüzü yaşatmak adına önemli rol oynayan esnaflarımız ile olan birlik ve beraberliğimiz bizler için hassasiyetle üstene düştüğünüz bir durumdur. Zeytinburnu Ülkü Ocakları olarak her zaman esnafımızın yanında, kültür ve değerlerimizi yaşatmak adına en ön safta yerimizi alacağız. Bu anlamda tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Ahilik Haftasını gönülden kutluyor, Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.