SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinde Bayrak değişimi

GÜNDEM 02.09.2020 - 06:31, Güncelleme: 02.09.2020 - 06:31
 

Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinde Bayrak değişimi

AGD Zeytinburnu Şube Başkanlığı görevini uzun yıllar başarılı bir şekilde yürüten Tacettin Özer görevini bugün itibariyle ilçe başkan yardımcısı Abdüllatif Öztürk'e devretti.

AGD'nin eski ilçe başkanı Tacettin Özer, İstanbul Şube Merkezinde, Şube Başkanı Yunus Genç'in riyasetinde gerçekleşen devir teslim sonrası yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; Yaklaşık 5.5 yıldır yürütmeye gayret ettiğimiz Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şube Başkanlığı görevimizi bugün itibariyle Abdüllatif Öztürk kardeşimize devretmiş bulunuyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.  İlçe Başkanlığımız süresince desteklerini esirgemeyen başkanlık divanıma, yürütme kuruluma, Zeytinburnumuzun ve ümmetin geleceği olan genç kardeşlerime, Kadın Kollarımıza, Saadet Partisi İlçe ve Mahalle Yönetimlerine, Zeytinburnu Belediyemize,  kaymakamımıza,Muhtarlarımıza, ilçemizde bulunan tüm stk ve derneklerimizin başkan ve yönetimlerine, yerel medya mensuplarımıza, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize,imam hatiplerimize, yine bizlerden maddi-manevi desteklerini esirgemeyen tüm Zeytinburnulu gönüldaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor, helallik talep ediyorum.  Allah hepinizden razı olsun, yapılan değişiklik davamızın en büyük zaferlerine vesile olsun inşallah.  "Bir gün akşam olur bizde gideriz, Kalır dudaklarda şarkımız bizim..." Yeni Başkan Abdüllatif Öztürk ise; "AGD sıradan bir sivil toplum kuruluşu değil, Milli Görüşçü bir kuruluştur. Erbakan hocamız, her zaman "Anadolu Gençlik Derneği Türkiye'nin en önemli kuruluşudur." derdi. Dolayısıyla böyle bir teşkilatın ilçe başkanlığı vazifesini almak hem çok kıymetli hem de sorumluluğu büyük olan bir durum. Bizleri bu göreve layık gören başta İstanbul Şube Başkanımız Yunus Genç Bey'e ve İlçe Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar verdiği önemli hizmetler sebebiyle ilçe başkanımız Tacettin Özer'e teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun, bizlerin de yardımcısı olsun inşallah." ifadelerine yer verdi.  AGD Zeytinburnu Şubesinin yeni başkanı Abdüllatif ÖZTÜRK kimdir? 1996 yılında İstanbul'da doğan Abdullatif Öztürk, aslen Trabzonludur. Zeytinburnu’nda ikâmet etmektedir, evlidir. Lisans eğitimini İlahiyat ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde devam ettiren Öztürk, aynı zamanda Catering işi ile ilgilenmektedir. Abdullatif Öztürk, 2015 Yılında Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi’nin çeşitli kademelerinde yer almaya başladı. 2016'dan itibaren de Ortaokullar Komisyon başkanlığı görevini devraldı. Bir süre yürütme kurulu üyeliği yaptı. 2020 Yılı Eylül ayı itibariyle AGD Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini devraldı.
AGD Zeytinburnu Şube Başkanlığı görevini uzun yıllar başarılı bir şekilde yürüten Tacettin Özer görevini bugün itibariyle ilçe başkan yardımcısı Abdüllatif Öztürk'e devretti.

AGD'nin eski ilçe başkanı Tacettin Özer, İstanbul Şube Merkezinde, Şube Başkanı Yunus Genç'in riyasetinde gerçekleşen devir teslim sonrası yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; Yaklaşık 5.5 yıldır yürütmeye gayret ettiğimiz Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şube Başkanlığı görevimizi bugün itibariyle Abdüllatif Öztürk kardeşimize devretmiş bulunuyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. 

İlçe Başkanlığımız süresince desteklerini esirgemeyen başkanlık divanıma, yürütme kuruluma, Zeytinburnumuzun ve ümmetin geleceği olan genç kardeşlerime, Kadın Kollarımıza, Saadet Partisi İlçe ve Mahalle Yönetimlerine, Zeytinburnu Belediyemize,  kaymakamımıza,Muhtarlarımıza, ilçemizde bulunan tüm stk ve derneklerimizin başkan ve yönetimlerine, yerel medya mensuplarımıza, ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize,imam hatiplerimize, yine bizlerden maddi-manevi desteklerini esirgemeyen tüm Zeytinburnulu gönüldaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor, helallik talep ediyorum. 
Allah hepinizden razı olsun, yapılan değişiklik davamızın en büyük zaferlerine vesile olsun inşallah. 

"Bir gün akşam olur bizde gideriz,
Kalır dudaklarda şarkımız bizim..."

Yeni Başkan Abdüllatif Öztürk ise; "AGD sıradan bir sivil toplum kuruluşu değil, Milli Görüşçü bir kuruluştur. Erbakan hocamız, her zaman "Anadolu Gençlik Derneği Türkiye'nin en önemli kuruluşudur." derdi. Dolayısıyla böyle bir teşkilatın ilçe başkanlığı vazifesini almak hem çok kıymetli hem de sorumluluğu büyük olan bir durum. Bizleri bu göreve layık gören başta İstanbul Şube Başkanımız Yunus Genç Bey'e ve İlçe Yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar verdiği önemli hizmetler sebebiyle ilçe başkanımız Tacettin Özer'e teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun, bizlerin de yardımcısı olsun inşallah." ifadelerine yer verdi. 

AGD Zeytinburnu Şubesinin yeni başkanı Abdüllatif ÖZTÜRK kimdir?

1996 yılında İstanbul'da doğan Abdullatif Öztürk, aslen Trabzonludur. Zeytinburnu’nda ikâmet etmektedir, evlidir. Lisans eğitimini İlahiyat ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinde devam ettiren Öztürk, aynı zamanda Catering işi ile ilgilenmektedir.

Abdullatif Öztürk, 2015 Yılında Anadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesi’nin çeşitli kademelerinde yer almaya başladı. 2016'dan itibaren de Ortaokullar Komisyon başkanlığı görevini devraldı. Bir süre yürütme kurulu üyeliği yaptı. 2020 Yılı Eylül ayı itibariyle AGD Zeytinburnu İlçe Başkanlığı görevini devraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.