SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şampiyon Zeytinburnu Spor'un Stadının Hali İçler Acısı!

30.08.2020 - 23:27, Güncelleme: 30.08.2020 - 23:27
 

Şampiyon Zeytinburnu Spor'un Stadının Hali İçler Acısı!

1953 yılından beri Türk Futboluna hizmet eden ve Milli takımımız Fenerbahçe kulübünün takım kaptanlığını yapan Emre Belezoğlu gibi sayısız yetenekli futbolcuyu camiaya kazandıran Zeytinburnu Stadı’nın bu günkü hali görenleri şaşırttı.

294 bin nüfuslu Zeytinburnu’nun futbol sahasının, bakımsızlıktan tarlayı andırdığını, harabeye dönen soyunma odalarında madde bağımlılarının mesken tuttuğunu belirten ilçe halkı, “Gençlerimizin spor yapması gereken stada, belediyemizin bir an önce el atmasını istiyoruz” dedi.   Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımları sahasında ağırlayan ve Süper Lig 5,1.Lig 8, 2.Lig 5,3.Lig 9 olmak üzere 27 yıl profesyonel liglerde mücadele eden Zeytinburnuspor Stadı 16 bin seyirci kapasiteli.   İstanbul 1.Amatör Lig'de oynayan Zeytinburnuspor Kulüp Naşkanı Ünal Tombulel, ev sahibi oldukları maçları bu tesislerde oynadıklarını, antrenmanlarını bu sahada yaptıklarını ve şimdiye kadar saha için kapısını çaldıkları hiçbir kurumdan olumlu yanıt alamadıklarını belirtti.   Genç nüfusa sahip olan Zeytinburnulu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için tesisin elden geçmesi gerektiğini vurgulayan Tombulel, “İlçemizin ismini taşıyan ve 67 yıldır Türk futboluna hizmet eden kulübümüze, belediye başkanımız, kaymakamımız ve tüm mülkü amirlerimiz artık bir çözüm üretmeli” diyerek, yetkililere seslendi. Yurt Haber Ahansı- Yılmaz AKTEPE  
1953 yılından beri Türk Futboluna hizmet eden ve Milli takımımız Fenerbahçe kulübünün takım kaptanlığını yapan Emre Belezoğlu gibi sayısız yetenekli futbolcuyu camiaya kazandıran Zeytinburnu Stadı’nın bu günkü hali görenleri şaşırttı.

294 bin nüfuslu Zeytinburnu’nun futbol sahasının, bakımsızlıktan tarlayı andırdığını, harabeye dönen soyunma odalarında madde bağımlılarının mesken tuttuğunu belirten ilçe halkı, “Gençlerimizin spor yapması gereken stada, belediyemizin bir an önce el atmasını istiyoruz” dedi.
 
Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor gibi takımları sahasında ağırlayan ve Süper Lig 5,1.Lig 8, 2.Lig 5,3.Lig 9 olmak üzere 27 yıl profesyonel liglerde mücadele eden Zeytinburnuspor Stadı 16 bin seyirci kapasiteli.
 
İstanbul 1.Amatör Lig'de oynayan Zeytinburnuspor Kulüp Naşkanı Ünal Tombulel, ev sahibi oldukları maçları bu tesislerde oynadıklarını, antrenmanlarını bu sahada yaptıklarını ve şimdiye kadar saha için kapısını çaldıkları hiçbir kurumdan olumlu yanıt alamadıklarını belirtti.
 
Genç nüfusa sahip olan Zeytinburnulu gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için tesisin elden geçmesi gerektiğini vurgulayan Tombulel, “İlçemizin ismini taşıyan ve 67 yıldır Türk futboluna hizmet eden kulübümüze, belediye başkanımız, kaymakamımız ve tüm mülkü amirlerimiz artık bir çözüm üretmeli” diyerek, yetkililere seslendi.

Yurt Haber Ahansı- Yılmaz AKTEPE
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.