SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Tayyip Erdoğan yol arkadaşı Remzi Bahar Hak'ka yürüdü

KÜLTÜR 30.08.2020 - 22:08, Güncelleme: 30.08.2020 - 22:08
 

Başkan Tayyip Erdoğan yol arkadaşı Remzi Bahar Hak'ka yürüdü

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı ilçemizde milli görüşün önemli isimlerinden biri olan AK Parti Zeytinburnu Teşkilatının kurucularından, Zeytinburnu Belediyesi eski Meclis üyesi Remzi Bahar amcamız bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

O Tam bir dost, tam bir arkadaş, tam bir kardeş, tam bir ağabeydi. Zeytinburnu’nun gecekondularının çamurlu sokaklarını arşınlayan Remzi Babaydı. Öylesine sadık bir yol arkadaşıydı ki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçemize her yolu düştüğünde ilk sorduğu isimlerden biriydi. Son geldiğinde ise yoğun programına rağmen Remzi Babanın rahatsızlığı duyunca programını değiştirdi ve kendisin evinde ziyaret etti, eskileri yad ettiler.  AK Parti’nin önemli isimlerinden Metin Külünk ise Remzi Babayı şöyle tarif ediyor. ‘’Yıl 1974. Zeytinburnu’nda kimsenin olmadığı zamanlar, Sağdan da saysan, soldan da saysan inanmış üç beş adam, Adları; Mehmet, Mücahit, Rüştü, Necip, Remzi Yücel, İsmail’ler ve Zürrap Amca’lar vardı. Ve Adam Remzi Bahar vardı. Şahidim. Ruhun şad olsun’’ dedi.  Remzi Baba son kez sokağına evinin önüne getirildi. Komşularından, arkadaşlarından, dostlarından helallik alındı. Evlatları Murat ve Metin Bahar taziyeleri kabul etti. Yenidoğan Camiinde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arsıoy, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu,  Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları; av. Saffet Öz, Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu, Sertaç Güleç ve İdris Atabay, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları; Ferruz Kutsal ve Engin Köklü, Zeytinburnu Belediyesi eski Başkan Yardımcıları, İlyaz Saka ve Aydın Çığrıkçı, Zeytinburnu Belediyesi eski meclis başkanı Özcan Doğan, Zeytinburnu Belediyesi Destek hizmetleri müdürü Serkan Akarsu, Sağlık işleri müdürü Bilal Şimşek, Basın Yayın Müdürü Mustafa Güngör, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Temizlik işleri müdürü Muhammet Kısa, Saadet Partisi İl yöneticisi Şükrü İpek, Fazilet Partisi Kurucu İlçe Başkanı Serhat Karadağ, Yeniden refah Partisinden Hasan Toraman, Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları, spor kulüplerin başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı.  Yenidoğan Caminde kılınan cenaze namazının ardından merhum Remzi Bahar'ın naaşı Koceeli  Karamürsel Akçat Köyüne götürülerek aile kabristanında yıllar önce merhum olan İsmail Bahar'ın yanına defnedildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum Remzi Babaya Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine sabır diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı ilçemizde milli görüşün önemli isimlerinden biri olan AK Parti Zeytinburnu Teşkilatının kurucularından, Zeytinburnu Belediyesi eski Meclis üyesi Remzi Bahar amcamız bir süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı.

O Tam bir dost, tam bir arkadaş, tam bir kardeş, tam bir ağabeydi. Zeytinburnu’nun gecekondularının çamurlu sokaklarını arşınlayan Remzi Babaydı. Öylesine sadık bir yol arkadaşıydı ki Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilçemize her yolu düştüğünde ilk sorduğu isimlerden biriydi. Son geldiğinde ise yoğun programına rağmen Remzi Babanın rahatsızlığı duyunca programını değiştirdi ve kendisin evinde ziyaret etti, eskileri yad ettiler. 

AK Parti’nin önemli isimlerinden Metin Külünk ise Remzi Babayı şöyle tarif ediyor. ‘’Yıl 1974. Zeytinburnu’nda kimsenin olmadığı zamanlar, Sağdan da saysan, soldan da saysan inanmış üç beş adam, Adları; Mehmet, Mücahit, Rüştü, Necip, Remzi Yücel, İsmail’ler ve Zürrap Amca’lar vardı. Ve Adam Remzi Bahar vardı. Şahidim. Ruhun şad olsun’’ dedi. 

Remzi Baba son kez sokağına evinin önüne getirildi. Komşularından, arkadaşlarından, dostlarından helallik alındı. Evlatları Murat ve Metin Bahar taziyeleri kabul etti. Yenidoğan Camiinde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına; Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arsıoy, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu,  Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları; av. Saffet Öz, Osman Dinç, Hurşit Bekaroğlu, Sertaç Güleç ve İdris Atabay, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları; Ferruz Kutsal ve Engin Köklü, Zeytinburnu Belediyesi eski Başkan Yardımcıları, İlyaz Saka ve Aydın Çığrıkçı, Zeytinburnu Belediyesi eski meclis başkanı Özcan Doğan, Zeytinburnu Belediyesi Destek hizmetleri müdürü Serkan Akarsu, Sağlık işleri müdürü Bilal Şimşek, Basın Yayın Müdürü Mustafa Güngör, Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, Temizlik işleri müdürü Muhammet Kısa, Saadet Partisi İl yöneticisi Şükrü İpek, Fazilet Partisi Kurucu İlçe Başkanı Serhat Karadağ, Yeniden refah Partisinden Hasan Toraman, Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları, spor kulüplerin başkan ve yöneticileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda Zeytinburnulu katıldı. 

Yenidoğan Caminde kılınan cenaze namazının ardından merhum Remzi Bahar'ın naaşı Koceeli  Karamürsel Akçat Köyüne götürülerek aile kabristanında yıllar önce merhum olan İsmail Bahar'ın yanına defnedildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum Remzi Babaya Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine sabır diliyoruz. 


ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.