SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Belediyesi Masterleri Asya'dan Avrupa'ya yüzdü

KÜLTÜR 23.08.2020 - 21:44, Güncelleme: 23.08.2020 - 21:44
 

Zeytinburnu Belediyesi Masterleri Asya'dan Avrupa'ya yüzdü

Asya’dan Avrupa’ya 32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı bu sabah gerçekleştirildi. Yarışmaya bu sene Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibi de katıldı.

Farklı ülkelerden sporcuların da katılımıyla  Asya ile Avrupa’yı kulaçlarla birleştiren Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 32. kez düzenlendi.  Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 1989 yılından bu yana gerçekleştirilen yarışı bu sene kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, erkeklerde ise Mustafa Serenay kazandı. ZEYTİNBURNU MASTERLAR YÜZME EKİBİ DE KATILDI Yaklaşık bir senedir Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Masterlar Yüzme ekibi de yarışa 22 sporcusuyla katıldı. Kanlıca İskelesi'nde yarışa başlayan sporcular, 6,5 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayarak Kuruçeşme'deki Cemil Topuzlu Parkı'na çıktı.
Asya’dan Avrupa’ya 32. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı bu sabah gerçekleştirildi. Yarışmaya bu sene Zeytinburnu Belediyesi Masterlar Yüzme ekibi de katıldı.

Farklı ülkelerden sporcuların da katılımıyla  Asya ile Avrupa’yı kulaçlarla birleştiren Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı 32. kez düzenlendi. 

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 1989 yılından bu yana gerçekleştirilen yarışı bu sene kadınlarda Hilal Zeynep Saraç, erkeklerde ise Mustafa Serenay kazandı.

ZEYTİNBURNU MASTERLAR YÜZME EKİBİ DE KATILDI

Yaklaşık bir senedir Zeytinburnu Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Masterlar Yüzme ekibi de yarışa 22 sporcusuyla katıldı. Kanlıca İskelesi'nde yarışa başlayan sporcular, 6,5 kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayarak Kuruçeşme'deki Cemil Topuzlu Parkı'na çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.