SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çırpıcı Mahallesinde silahlar konuştu

KÜLTÜR 08.08.2020 - 17:02, Güncelleme: 08.08.2020 - 17:02
 

Çırpıcı Mahallesinde silahlar konuştu

Çırpıcı Mahallesi 1.Taşocağı Sokak'ta otomobille gelen üç kişi, bir kişiye yönelik silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda hedef alınan kişi yaralanırken açılan ateşle yoldan geçen bir otomobile de kurşunlar isabet etti.

Olay Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi 1.Taşocağı Sokak'ta 10.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 3 kişi otomobil ile gelerek bir kişiye ateş ettikten sonra kaçtı. Ateş edilen kişinin yaralandığı olayda, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralının sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.Öte yandan olay anında yoldan geçmekte olan bir otomobile de kurşun isabet ettiği görüldü. Aracına kurşun isabet eden İslam Akyüz, "Sabah dükkandan çıktım. Merter'e müşteriye mal götürecektim. Tam yokuşun oraya geldim. Bir silah sesi geldi. Sağıma baktım kovalıyorlardı, sola kaçtım. İkincisini ayağına sıktı. Sonra Merter'e gittim. Baktım araçtan ses geliyor. Baktım araç delinmiş. Ben sağıma bakarken biri diğerini kovalıyordu. Ağacın oraya gelince ayağına sıktı kaçtı. Arabaya kurşun geldiğini fark etmedim. İnmedim. Aceleyle gittik. Müşteriye malı verirken baktım araba delik deşik. Arabayı da yeni aldım yani. Dün aldım aracı" ifadelerini kullandı. Silah seslerini duyduğunu belirten Celal Yerebakan, "Kapının önünde oturuyorduk. Birden silah sesleri geldi. Silah sesleri ile hemen olay yerine intikal ettik, baktık daha doğrusu. Ne olduğunu merak ettik. Aşağıya indiğimizde arkadaş vurulmuştu bacağından. 4-5 el silah sesi duyduk. Alacak verecek meselesi olabilir" şeklinde konuştu
Çırpıcı Mahallesi 1.Taşocağı Sokak'ta otomobille gelen üç kişi, bir kişiye yönelik silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda hedef alınan kişi yaralanırken açılan ateşle yoldan geçen bir otomobile de kurşunlar isabet etti.

Olay Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi 1.Taşocağı Sokak'ta 10.50 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 3 kişi otomobil ile gelerek bir kişiye ateş ettikten sonra kaçtı. Ateş edilen kişinin yaralandığı olayda, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralının sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.Öte yandan olay anında yoldan geçmekte olan bir otomobile de kurşun isabet ettiği görüldü.

Aracına kurşun isabet eden İslam Akyüz, "Sabah dükkandan çıktım. Merter'e müşteriye mal götürecektim. Tam yokuşun oraya geldim. Bir silah sesi geldi. Sağıma baktım kovalıyorlardı, sola kaçtım. İkincisini ayağına sıktı. Sonra Merter'e gittim. Baktım araçtan ses geliyor. Baktım araç delinmiş. Ben sağıma bakarken biri diğerini kovalıyordu. Ağacın oraya gelince ayağına sıktı kaçtı. Arabaya kurşun geldiğini fark etmedim. İnmedim. Aceleyle gittik. Müşteriye malı verirken baktım araba delik deşik. Arabayı da yeni aldım yani. Dün aldım aracı" ifadelerini kullandı.

Silah seslerini duyduğunu belirten Celal Yerebakan, "Kapının önünde oturuyorduk. Birden silah sesleri geldi. Silah sesleri ile hemen olay yerine intikal ettik, baktık daha doğrusu. Ne olduğunu merak ettik. Aşağıya indiğimizde arkadaş vurulmuştu bacağından. 4-5 el silah sesi duyduk. Alacak verecek meselesi olabilir" şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.