SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Süleyman Gökdemir Müdür İstanbul Emniyetine atandı

KÜLTÜR 30.06.2020 - 21:37, Güncelleme: 30.06.2020 - 21:37
 

Süleyman Gökdemir Müdür İstanbul Emniyetine atandı

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Zeytinburnu Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Zafer Aktaş, düzenlenen törenle görevini devraldı. Törende görevi devreden Mustafa Çalışkan ve yerine gelen Zafer Aktaş birbirlerini tebrik ederek başarı diledi. Tören sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Aktaş; “Suç odaklarına yönelik mücadelemiz devam edecek” dedi. Zafer Aktaş, Görevi devralır almaz ilk iş olarak kendi kadrosunu oluşturmaya başladı. Başarılı istihbaratçı Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Zeytinburnu Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir atandı.  Zeytinburnu’nda onlarca başarılı operasyona imzasını atan Emniyet Müdür Yardımcımız Süleyman Gökdemir, Emniyet teşkilatı içerisinde adından sıkça söz ettiren oldukça başarılı bir isim. Aslen Ispartalı olan Süleyman Gökdemir evli ve 2 çocuk babasıdır. Pandemi sürecinde ortaya koyduğu yoğun çalışmada Covid-19’a yakalanan ve bir süre tedavi göre Gökdemir Korona virüsü yenmeyi başarmıştı. Başarılı çalışmalarıyla teşkilat içerisinde adından sıkça bahsettiren Gökdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.  
İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Zeytinburnu Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir atandı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Zafer Aktaş, düzenlenen törenle görevini devraldı. Törende görevi devreden Mustafa Çalışkan ve yerine gelen Zafer Aktaş birbirlerini tebrik ederek başarı diledi. Tören sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Aktaş; “Suç odaklarına yönelik mücadelemiz devam edecek” dedi.

Zafer Aktaş, Görevi devralır almaz ilk iş olarak kendi kadrosunu oluşturmaya başladı. Başarılı istihbaratçı Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın Özel Kalem Müdürlüğü’ne Zeytinburnu Emniyet Müdür Yardımcısı Süleyman Gökdemir atandı. 

Zeytinburnu’nda onlarca başarılı operasyona imzasını atan Emniyet Müdür Yardımcımız Süleyman Gökdemir, Emniyet teşkilatı içerisinde adından sıkça söz ettiren oldukça başarılı bir isim. Aslen Ispartalı olan Süleyman Gökdemir evli ve 2 çocuk babasıdır. Pandemi sürecinde ortaya koyduğu yoğun çalışmada Covid-19’a yakalanan ve bir süre tedavi göre Gökdemir Korona virüsü yenmeyi başarmıştı. Başarılı çalışmalarıyla teşkilat içerisinde adından sıkça bahsettiren Gökdemir’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.