SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Gazeteci Ayhan Pınar sessiz sedasız toprağa verildi

KÜLTÜR 27.06.2020 - 22:09, Güncelleme: 27.06.2020 - 22:09
 

Gazeteci Ayhan Pınar sessiz sedasız toprağa verildi

1993 Yılında Haklı Görüş Gazetesiyle Zeytinburnu'nda Gazetecilik serüvenine başlayan Ahyan Pınar uzun bir süredir Semiha Şakir Huzurevinde ikamet ediyordu.

Zeytinburnu'nun sevilen simalarından Emektar Gazeteci Ayhan Pınar Eşi Nermin Pınar'ın vefatından sonra yapayalnız kalınca içine kapandı ve Semiha Şakir Huzurevine sığındı.  Bir kaç yıl önce Pankreas kanserine yakalanan Ayhan Pınar hastalığının tedavisini ihmal edince gün geçtikçe ağırlaştı ve hastaneye kaldırıldı. Bir süre Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Pınar buradan Avrasya Hospital Hastanesinin yoğun bakım ünitesine sevk edildi. 12 saat yoğun bakımda kalan Ayhan Mehmet Pınar, 27 Haziran Cumartesi günü sabah saat 03.00'da hayata veda etti. Kimsenin sahip çıkmadığı Ayhan Pınar'ın cenazesine; Sembol İnşaat Group ve Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Çakıroğlu ve arkadaşı  Emin Bir, Nuripaşa Muhtarı Yılmaz Kaya ve CHP Zeytinburnu Meclis eski Üyesi İlkay Biber, Gazeteci Mehmet Alpay, Semiha Şakir Huzurevi Dernek Başkanı Perihan Akgün, Yaşar Karasay ve oğlu Ozan Karasay sahip çıktılar. Merhum Ayhan Pınar için önce Kozlu Gasilhanesinde cenaze namazı kılındı ardından Ayazağa Yeni Mezarlığa götürülerek bir kaç vefalı dostunun sahip çıkmasıyla burada toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY
1993 Yılında Haklı Görüş Gazetesiyle Zeytinburnu'nda Gazetecilik serüvenine başlayan Ahyan Pınar uzun bir süredir Semiha Şakir Huzurevinde ikamet ediyordu.

Zeytinburnu'nun sevilen simalarından Emektar Gazeteci Ayhan Pınar Eşi Nermin Pınar'ın vefatından sonra yapayalnız kalınca içine kapandı ve Semiha Şakir Huzurevine sığındı. 

Bir kaç yıl önce Pankreas kanserine yakalanan Ayhan Pınar hastalığının tedavisini ihmal edince gün geçtikçe ağırlaştı ve hastaneye kaldırıldı. Bir süre Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören Pınar buradan Avrasya Hospital Hastanesinin yoğun bakım ünitesine sevk edildi. 12 saat yoğun bakımda kalan Ayhan Mehmet Pınar, 27 Haziran Cumartesi günü sabah saat 03.00'da hayata veda etti.

Kimsenin sahip çıkmadığı Ayhan Pınar'ın cenazesine; Sembol İnşaat Group ve Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet Çakıroğlu ve arkadaşı  Emin Bir, Nuripaşa Muhtarı Yılmaz Kaya ve CHP Zeytinburnu Meclis eski Üyesi İlkay Biber, Gazeteci Mehmet Alpay, Semiha Şakir Huzurevi Dernek Başkanı Perihan Akgün, Yaşar Karasay ve oğlu Ozan Karasay sahip çıktılar.

Merhum Ayhan Pınar için önce Kozlu Gasilhanesinde cenaze namazı kılındı ardından Ayazağa Yeni Mezarlığa götürülerek bir kaç vefalı dostunun sahip çıkmasıyla burada toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.