SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP 2.Bölge ilçe Başkanları Zeytinburnu’nda buluştu

GÜNDEM 19.06.2020 - 22:43, Güncelleme: 19.06.2020 - 22:43
 

CHP 2.Bölge ilçe Başkanları Zeytinburnu’nda buluştu

CHP İstanbul 2.Bölge İlçe Başkanları Zeytinburnu’nda deneyimli İlçe Başkanı Metin Doğan’ın ev sahipliğinde bir araya geldiler. Toplantıda, Yerel seçimler, Pandemi Süreci, Millet ittifakı, CHP Kurultayı ve olası genel seçimler masaya yatırıldı

Manastır Kafe’deki buluşmaya, Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil, Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Eyüp sultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ ve Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz katıldı. Toplantıya mazeretleri nedeniyle Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ise katılamadı MİLLET İTTİFAKININ ÖNEMİNİ VURGULADI CHP İlçe Başkanları zirvesi sonrası Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasının başında Millet ittifakına vurgu yapan Başkan Doğan, “Bu ittifakta bulunan siyasi partiler, bizim birlikte yol aldığımız, yol arkadaşlarımızdır. Tüm örgütümün bu bilinçle hareket etmesi önemlidir. Bu ittifak her geçen gün güçlenecek, önümüzdeki ilk seçimlerde, hem ülkemize, hem ilçemize güneş doğacaktır.” İfadelerinde bulundu. 'PANDEMİ SÜRECİNDE DURMADIK' Öte yandan örgütün çalışmalarına da değinen Doğan, Burada gerek sahada, gerekse arka planda halka hizmet eden tüm örgüt üyelerimize teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde, CHP Zeytinburnu ilçe Örgütü olarak, hem maske dağıtımına hem de erzak dağıtımına büyük özen gösterdik. Halkımız ne zaman dara düşse, Cumhuriyet Halk Partisi yanında olacaktır, kimsenin endişesi olmasın.” Şeklinde önemli mesajlar verdi. 'ZAFER, İNANANLARINDIR' Önce inanacaksınız. İstanbul’da, Ankara’da ve birçok büyükşehirde nasıl inanıp başardıysak inşallah Türkiye’nin tamamında da başaracağız. Her gün havasını soluduğumuz bu memleket bizim. Her gün üzerine bastığımız bu topraklar bizim. Biz Kuva-yi Milliye ruhuyla kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mirasçılarıyız. İnançla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şüpheye mahal yok; zafer, inananlarındır.” dedi. 'DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ' 2023’te hem Türkiye’nin hem Zeytinburnu’nun mührünü alacağız. Bugünden tezi yok canla başla çalışacağız. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye de devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımızda en büyük destekçimiz olan, başta İl Başkanımız Cana Kaftancıoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanmış Ekrem İmamoğlu’na ve katkısı olan tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız.” Dedi.  'HEDEFİMİZ ZEYTİNBURNU VE TÜRKİYE MAZBATASI' CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Artık İstanbul’da çok güçlüyüz. CHP Örgütleri olarak biriz, beraberiz, hep birlikte çok daha güçlüyüz. Artık Türkiye’de çok güçlüyüz. Hedef Türkiye mazbatası inancıyla çıktığımız yolda Zeytinburnu’nda, İstanbul’da ve cennet vatanımızın geleceği için yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah 2023’te Türkiye’nin mazbatasını alacağız” ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
CHP İstanbul 2.Bölge İlçe Başkanları Zeytinburnu’nda deneyimli İlçe Başkanı Metin Doğan’ın ev sahipliğinde bir araya geldiler. Toplantıda, Yerel seçimler, Pandemi Süreci, Millet ittifakı, CHP Kurultayı ve olası genel seçimler masaya yatırıldı

Manastır Kafe’deki buluşmaya, Beşiktaş İlçe Başkanı Gözde Fil, Beyoğlu İlçe Başkanı Şahin Dil, Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, Eyüp sultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Fatih İlçe Başkanı Soner Özimer, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim Yeşildağ ve Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz katıldı. Toplantıya mazeretleri nedeniyle Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ise katılamadı

MİLLET İTTİFAKININ ÖNEMİNİ VURGULADI

CHP İlçe Başkanları zirvesi sonrası Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasının başında Millet ittifakına vurgu yapan Başkan Doğan, “Bu ittifakta bulunan siyasi partiler, bizim birlikte yol aldığımız, yol arkadaşlarımızdır. Tüm örgütümün bu bilinçle hareket etmesi önemlidir. Bu ittifak her geçen gün güçlenecek, önümüzdeki ilk seçimlerde, hem ülkemize, hem ilçemize güneş doğacaktır.” İfadelerinde bulundu.

'PANDEMİ SÜRECİNDE DURMADIK'

Öte yandan örgütün çalışmalarına da değinen Doğan, Burada gerek sahada, gerekse arka planda halka hizmet eden tüm örgüt üyelerimize teşekkür ediyorum. Pandemi sürecinde, CHP Zeytinburnu ilçe Örgütü olarak, hem maske dağıtımına hem de erzak dağıtımına büyük özen gösterdik. Halkımız ne zaman dara düşse, Cumhuriyet Halk Partisi yanında olacaktır, kimsenin endişesi olmasın.” Şeklinde önemli mesajlar verdi.

'ZAFER, İNANANLARINDIR'

Önce inanacaksınız. İstanbul’da, Ankara’da ve birçok büyükşehirde nasıl inanıp başardıysak inşallah Türkiye’nin tamamında da başaracağız. Her gün havasını soluduğumuz bu memleket bizim. Her gün üzerine bastığımız bu topraklar bizim. Biz Kuva-yi Milliye ruhuyla kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin mirasçılarıyız. İnançla çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Şüpheye mahal yok; zafer, inananlarındır.” dedi.

'DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ'

2023’te hem Türkiye’nin hem Zeytinburnu’nun mührünü alacağız. Bugünden tezi yok canla başla çalışacağız. Durmadan, yılmadan, yorulmadan çalışmaya ve üretmeye de devam edeceğiz. Tüm çalışmalarımızda en büyük destekçimiz olan, başta İl Başkanımız Cana Kaftancıoğlu’na, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanmış Ekrem İmamoğlu’na ve katkısı olan tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağız.” Dedi. 

'HEDEFİMİZ ZEYTİNBURNU VE TÜRKİYE MAZBATASI'

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Artık İstanbul’da çok güçlüyüz. CHP Örgütleri olarak biriz, beraberiz, hep birlikte çok daha güçlüyüz. Artık Türkiye’de çok güçlüyüz. Hedef Türkiye mazbatası inancıyla çıktığımız yolda Zeytinburnu’nda, İstanbul’da ve cennet vatanımızın geleceği için yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz ve inşallah 2023’te Türkiye’nin mazbatasını alacağız” ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.