SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Tüyler ürperten olay !

KÜLTÜR 19.06.2020 - 21:14, Güncelleme: 19.06.2020 - 21:14
 

Zeytinburnu'nda Tüyler ürperten olay !

Terk etmek istediği eşi Ragıp Canan tarafından defalarca kurşunlanan Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kanıyla kocasının ismini yere yazdı. Yerde, "Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum" notu bulundu.

Nurtaç Canan ve Ragıp Canan, 23 yıl önce evlendi ve Ragıp Canan eşine evlilikleri boyunca şiddet uyguladı. Nurtaç Canan yıllarca eşi Ragıp Canan tarafından şiddete maruz kaldı; kafasında kavonoz kırıldı, kaynar suyla yakıldı. Yaşadıkları karşısında eşinden ayrılmak için İstanbul Zeytinburnu'ndaki eve giden Nurtaç Canan, Ragıp Canan tarafından belden aşağısına defalarca silahla kurşun sıkılarak öldürülmeye çalışıldı. "HAKKINIZI HELAL EDİN, BENİ RAGIP VURDU" Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, vücuduna 5 kurşun isabet eden Nurtaç Canan yere yığıldı. Ragıp Canan eşinin banka kartı ve telefonunu alarak kaçtı. Hareket edemeyen Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kendi kanıyla yere şu yazıyı yazdı: "Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum." "ANNENİ DÖVDÜM, GİT BİR BAK" Ragıp Canan kaçtıktan sonra oğlunu arayıp, "Anneni dövdüm, git bir bak" dedi. Annesinin yanına giden oğlu korkunç görüntüyle karşılaştı. Hastaneye kaldırılan Nurtaç Canan'a bacağının kesilebileceği söylendi. Ameliyat başarılı geçti ve bacakları kesilmekten kurtuldu. Ancak Canan artık yürüyemediği gibi bacaklarını kıpırdatamıyor. Hâlâ yakalanamayan eşinin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen Canan "O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor" dedi. Talihsiz kadın, öleceğini düşünerek kanıyla parkeye saldırganın adını yazdı OĞLUNA MESAJ ATMIŞ Ölümün kıyısından dönen Nurtaç Canan şunları söyledi: "Korktuğum için şikâyette bulunamadım hiç. Genç kızları taciz etti. Müşterimle beni aldattı. Beni vurduktan sonra babamı arayıp 'Git kızını öldürdüm, cenazesini kaldır' diyor. Bir kurşun hâlâ bacağımda onu çıkarmayacaklarmış. Bana hayatı boyunca 'Benden ayrılamazsın seni sakat bırakırım' deyip durdu. Öldüremediği için benden vazgeçmiyor. Ama dediğini yaptı, sakat bıraktı. Dün mesaj attı oğluma 'Ben yemin etmişim senin annen benim ilk ve son karım olacak' diye. Öldürmeden vazgeçmeyecek." HÜRRİYET
Terk etmek istediği eşi Ragıp Canan tarafından defalarca kurşunlanan Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kanıyla kocasının ismini yere yazdı. Yerde, "Annem babam hakkınızı helal edin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum" notu bulundu.

Nurtaç Canan ve Ragıp Canan, 23 yıl önce evlendi ve Ragıp Canan eşine evlilikleri boyunca şiddet uyguladı. Nurtaç Canan yıllarca eşi Ragıp Canan tarafından şiddete maruz kaldı; kafasında kavonoz kırıldı, kaynar suyla yakıldı. Yaşadıkları karşısında eşinden ayrılmak için İstanbul Zeytinburnu'ndaki eve giden Nurtaç Canan, Ragıp Canan tarafından belden aşağısına defalarca silahla kurşun sıkılarak öldürülmeye çalışıldı.

"HAKKINIZI HELAL EDİN, BENİ RAGIP VURDU"

Hürriyet'ten Burcu Purtul Uçar'ın haberine göre, vücuduna 5 kurşun isabet eden Nurtaç Canan yere yığıldı. Ragıp Canan eşinin banka kartı ve telefonunu alarak kaçtı. Hareket edemeyen Nurtaç Canan, öleceğini düşünerek kendi kanıyla yere şu yazıyı yazdı: "Annem babam hakkınızı helal edin. Üzülmeyin. Beni Ragıp vurdu. Kurtuldum."

"ANNENİ DÖVDÜM, GİT BİR BAK"

Ragıp Canan kaçtıktan sonra oğlunu arayıp, "Anneni dövdüm, git bir bak" dedi. Annesinin yanına giden oğlu korkunç görüntüyle karşılaştı. Hastaneye kaldırılan Nurtaç Canan'a bacağının kesilebileceği söylendi. Ameliyat başarılı geçti ve bacakları kesilmekten kurtuldu. Ancak Canan artık yürüyemediği gibi bacaklarını kıpırdatamıyor. Hâlâ yakalanamayan eşinin mesaj atarak ve akrabalarına araya sokarak barışmaya çalıştığını söyleyen Canan "O adam yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor" dedi.
Talihsiz kadın, öleceğini düşünerek kanıyla parkeye saldırganın adını yazdı

OĞLUNA MESAJ ATMIŞ

Ölümün kıyısından dönen Nurtaç Canan şunları söyledi: "Korktuğum için şikâyette bulunamadım hiç. Genç kızları taciz etti. Müşterimle beni aldattı. Beni vurduktan sonra babamı arayıp 'Git kızını öldürdüm, cenazesini kaldır' diyor. Bir kurşun hâlâ bacağımda onu çıkarmayacaklarmış. Bana hayatı boyunca 'Benden ayrılamazsın seni sakat bırakırım' deyip durdu. Öldüremediği için benden vazgeçmiyor. Ama dediğini yaptı, sakat bıraktı. Dün mesaj attı oğluma 'Ben yemin etmişim senin annen benim ilk ve son karım olacak' diye. Öldürmeden vazgeçmeyecek."

HÜRRİYET

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.