SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesinde faciadan dönüldü

KÜLTÜR 18.06.2020 - 21:13, Güncelleme: 18.06.2020 - 21:13
 

Telsiz Mahallesinde faciadan dönüldü

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin kullandığı otomobil sokak içerisinde kontrolden çıktı. Kaldırımda yürüyen bir kişi otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

.Olay, akşam saatlerinde Telsiz Mahallesi 72/4 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Hakan K. yönetmendeki 34 RGS 50 plakalı otomobil ile sokağa daldı. Sokak içerisinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak doğalgaz borusunu patlattı.Kaldırımda yürüyen bir kişi ölümden saniyelerle kurtulduKaza sırasında kaldırımda yürüyen bir kişi, otomobilin üzerine geldiğini görmesi üzerine yola atlayarak ezilmekten son anda kurtuldu. Kazadan son anda kurtulan şahıs büyük bir panik yaşarken, kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin sürücüne müdahale etti.Doğalgaz borusunun patlaması mahallede paniğe neden olduKazada otomobilin çarpması sonucu doğalgaz borusunun patlaması mahallede paniğe neden oldu. Borudan gaz sızdığını gören polis ekipleri itfaiye ve doğalgaz ekiplerinden yardım istedi. Olası yaşanabilecek olumsuzluklara karşı polis ekipleri çevrede önlem aldı. Gaz sızıntısının olduğu bölge ekiplerin yaptığı çalışmalar sonrasında kontrol altına alındı.Otomobilin kontrolden çıktığı ve bir kişinin son anda kurtulduğu anlar kameradaSokak arasında yaşanan akıl almaz kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokak içerisinde ilerleyen bir otomobilin bir anda kontrolden çıktığı ve kaldırımda yürüyen bir kişinin aracı fark etmesi sonrası son anda kaçarak kurtulduğu görülüyor.Kazada olay yerinde inceleme yapan ekipler, sürücüyü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazada otomobil çekici yardımıyla sokaktan çıkartıldı.
Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin kullandığı otomobil sokak içerisinde kontrolden çıktı. Kaldırımda yürüyen bir kişi otomobilin altında kalmaktan son anda kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

.Olay, akşam saatlerinde Telsiz Mahallesi 72/4 Sokak'ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Hakan K. yönetmendeki 34 RGS 50 plakalı otomobil ile sokağa daldı. Sokak içerisinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırıma çıkarak doğalgaz borusunu patlattı.Kaldırımda yürüyen bir kişi ölümden saniyelerle kurtulduKaza sırasında kaldırımda yürüyen bir kişi, otomobilin üzerine geldiğini görmesi üzerine yola atlayarak ezilmekten son anda kurtuldu. Kazadan son anda kurtulan şahıs büyük bir panik yaşarken, kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin sürücüne müdahale etti.Doğalgaz borusunun patlaması mahallede paniğe neden olduKazada otomobilin çarpması sonucu doğalgaz borusunun patlaması mahallede paniğe neden oldu. Borudan gaz sızdığını gören polis ekipleri itfaiye ve doğalgaz ekiplerinden yardım istedi.

Olası yaşanabilecek olumsuzluklara karşı polis ekipleri çevrede önlem aldı. Gaz sızıntısının olduğu bölge ekiplerin yaptığı çalışmalar sonrasında kontrol altına alındı.Otomobilin kontrolden çıktığı ve bir kişinin son anda kurtulduğu anlar kameradaSokak arasında yaşanan akıl almaz kaza anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokak içerisinde ilerleyen bir otomobilin bir anda kontrolden çıktığı ve kaldırımda yürüyen bir kişinin aracı fark etmesi sonrası son anda kaçarak kurtulduğu görülüyor.Kazada olay yerinde inceleme yapan ekipler, sürücüyü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazada otomobil çekici yardımıyla sokaktan çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.