SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

ZEYDEF Kan Bağışı Programı düzenleyecek

KÜLTÜR 13.06.2020 - 22:46, Güncelleme: 13.06.2020 - 22:46
 

ZEYDEF Kan Bağışı Programı düzenleyecek

Zeytinburnu Belediyesi ve ZEYDEF'in Birlikte koordine ettiği ve artık geleneksel hale gelen "Kan ver Bir Canda Sen kurtar" Kan bağışı kampanyası öncesi yapılan koordinasyon toplantısında konuşan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, tüm Zeytinburnu Halkını Kan bağışı için bekliyoruz dedi.

ZEYDEF'in kan bağışı kampanyası öncesi yapılan toplantıya, Erzincan'a Vali olarak atanan Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve STK Başkanları katılarak destek verdiler. Korona virüs (Covid19) salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay’ın çağrısı ile birlikte ZEYDEF (Zeytinburnu Dernekler Federasyonu) kan bağışı kampanyası düzenleyecek. Kan Bağışı Kmapanyası öncesi koordinasyon toplantısına konuşan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır,toplantıya katılan ilçe protokolüne ve STK Başkanlarına verdikleri destek için teşekkür etti.Pandemi sürecinde kan bağışı stoklarının ciddi bir azalma yaşanması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını bu nedenle Kızılay’ın çağrısına kulak vererek oda olarak kan bağışı kampanyası düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Bağışlanacak her kan bağışının hayat kurtardığını ifade eden Çakır, “Zeytinburnu kan bağışı konusunda her zaman duyarlı olmuştur. Bizlerde Buradan tüm halkımızı da bu konuda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım bağışlanan her kanın birilerinin hayatını kurtaracağı bilinci ile hareket ederek, şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi ve ZEYDEF'in Birlikte koordine ettiği ve artık geleneksel hale gelen "Kan ver Bir Canda Sen kurtar" Kan bağışı kampanyası öncesi yapılan koordinasyon toplantısında konuşan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır, tüm Zeytinburnu Halkını Kan bağışı için bekliyoruz dedi.

ZEYDEF'in kan bağışı kampanyası öncesi yapılan toplantıya, Erzincan'a Vali olarak atanan Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta ve STK Başkanları katılarak destek verdiler. Korona virüs (Covid19) salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay’ın çağrısı ile birlikte ZEYDEF (Zeytinburnu Dernekler Federasyonu) kan bağışı kampanyası düzenleyecek. Kan Bağışı Kmapanyası öncesi koordinasyon toplantısına konuşan ZEYDEF Genel Başkanı Mehmet Çakır,toplantıya katılan ilçe protokolüne ve STK Başkanlarına verdikleri destek için teşekkür etti.Pandemi sürecinde kan bağışı stoklarının ciddi bir azalma yaşanması nedeniyle sıkıntılar yaşandığını bu nedenle Kızılay’ın çağrısına kulak vererek oda olarak kan bağışı kampanyası düzenleme kararı aldıklarını söyledi. Bağışlanacak her kan bağışının hayat kurtardığını ifade eden Çakır, “Zeytinburnu kan bağışı konusunda her zaman duyarlı olmuştur. Bizlerde Buradan tüm halkımızı da bu konuda daha da duyarlı olmaya davet ediyoruz. Unutmayalım bağışlanan her kanın birilerinin hayatını kurtaracağı bilinci ile hareket ederek, şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.