SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz eski Muhtarı Yusuf Danacı vefat etti

KÜLTÜR 13.06.2020 - 00:02, Güncelleme: 13.06.2020 - 00:02
 

Telsiz eski Muhtarı Yusuf Danacı vefat etti

Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Telsiz Mahallesi eski muhtarlarından Yusuf Danacı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Bir Dönem Telsiz Mahallesi’nde muhtarlık görevini yürüten, Yeşil Ilgaz spor ve Çankırı Ilgaz Kıyısın Vakfında çeşitli görevlerde bulunan Zeytinburnu’na hizmet etmiş, Telsiz Mahallesinin sevilen isimlerinden Yusuf Danacı bir süre önce evinde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Danacı tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti.  Eski Muhtar Yusuf Danacı’nın naaşı 12 Haziran Cuma Gecesi 23:00’da Memleketi Çankırı’ya götürüldü. 13 Haziran Cumartesi Günü Çankırı Ilgaz Kıyısın Köyünde Öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Merhum Yusuf Danacı doğduğu köyünde ebediyete uğurlanacak.  Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak, Merhum muhtarımıza Allah’tan Rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.   
Bir süredir amansız hastalıkla mücadele eden Telsiz Mahallesi eski muhtarlarından Yusuf Danacı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Bir Dönem Telsiz Mahallesi’nde muhtarlık görevini yürüten, Yeşil Ilgaz spor ve Çankırı Ilgaz Kıyısın Vakfında çeşitli görevlerde bulunan Zeytinburnu’na hizmet etmiş, Telsiz Mahallesinin sevilen isimlerinden Yusuf Danacı bir süre önce evinde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Danacı tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliğinden hayatını kaybetti. 

Eski Muhtar Yusuf Danacı’nın naaşı 12 Haziran Cuma Gecesi 23:00’da Memleketi Çankırı’ya götürüldü. 13 Haziran Cumartesi Günü Çankırı Ilgaz Kıyısın Köyünde Öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Merhum Yusuf Danacı doğduğu köyünde ebediyete uğurlanacak. 

Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak, Merhum muhtarımıza Allah’tan Rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.