SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şehit Cihan Karagözlü kabri başında anıldı

KÜLTÜR 08.06.2020 - 18:49, Güncelleme: 08.06.2020 - 18:49
 

Şehit Cihan Karagözlü kabri başında anıldı

Fatih Vezneciler'de 2016'da Çevik Kuvvet araçlarının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Edirnekapı Şehitliği'nde gerçekleşen anma programına ailelerin yanı sıra Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim'in ardından ilahi okunan törende şehitler için dua edildi. Şehit polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, anma merasimin ardından kısa bir açıklama yaptı. Mahkemenin bir an önce karara bağlanmasını beklediklerini söyleyen Karagözlü, 7 Haziran 2016'da kardeşimi kaybettim. Üzerinden 4 sene geçti. İşte bugün aynı gün, akrabalarımızla, eşimizle, sevenlerimizle anma programı düzenledik. Üzgünüz, mahkeme devam ediyor, takip ediyoruz. Mahkeme her seferinde ileri bir tarihe erteleniyor. Bu sefer de koronavirüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. O da bizim canımızı sıktı. Buradan devlet büyüklerimize de seslenmiş olalım, mahkemenin karara bağlanmış olmasını istiyoruz. Suçluların cezasını en fazla şekilde çekmesini talep ediyoruz. Kırgınlığımız, kızgınlığımız var ama inancımızı kaybetmiş değiliz. İnancımız bizi ayakta tutuyor." dedi. Vezneciler'de 7 Haziran 2016'da polisleri taşıyan araca bombalı araçla saldırı düzenlenmişti. 6'sı polis 12 kişi şehit olmuş, 36 kişi de yaralanmıştı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ  
Fatih Vezneciler'de 2016'da Çevik Kuvvet araçlarının geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden Kadir Cihan Karagözlü ve Gökhan Topçu için şehitlikte anma töreni düzenlendi.

Edirnekapı Şehitliği'nde gerçekleşen anma programına ailelerin yanı sıra Zeytinburnu Kaymakamı Mehmet Makas, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim'in ardından ilahi okunan törende şehitler için dua edildi.

Şehit polis memuru Kadir Cihan Karagözlü'nün ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü, anma merasimin ardından kısa bir açıklama yaptı. Mahkemenin bir an önce karara bağlanmasını beklediklerini söyleyen Karagözlü, 7 Haziran 2016'da kardeşimi kaybettim. Üzerinden 4 sene geçti. İşte bugün aynı gün, akrabalarımızla, eşimizle, sevenlerimizle anma programı düzenledik. Üzgünüz, mahkeme devam ediyor, takip ediyoruz. Mahkeme her seferinde ileri bir tarihe erteleniyor. Bu sefer de koronavirüs nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. O da bizim canımızı sıktı. Buradan devlet büyüklerimize de seslenmiş olalım, mahkemenin karara bağlanmış olmasını istiyoruz. Suçluların cezasını en fazla şekilde çekmesini talep ediyoruz. Kırgınlığımız, kızgınlığımız var ama inancımızı kaybetmiş değiliz. İnancımız bizi ayakta tutuyor." dedi.

Vezneciler'de 7 Haziran 2016'da polisleri taşıyan araca bombalı araçla saldırı düzenlenmişti. 6'sı polis 12 kişi şehit olmuş, 36 kişi de yaralanmıştı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.