SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yasağa uymayan 71 kişiye 221 BİN 436 TL ceza kesildi

KÜLTÜR 19.05.2020 - 23:16, Güncelleme: 19.05.2020 - 23:16
 

Yasağa uymayan 71 kişiye 221 BİN 436 TL ceza kesildi

Zeytinburnu’nda Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 Günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkma yasağına uymadıkları belirlenen 71 şahısa sokağa çıkma yasağını ihlalden 221.436 TL idari para cezası uygulandı.

Denetim yapılan yerlerden birisi de Zeytinburnu D-100 Karayolu oldu. Yolun bir kısmını dubalarla kapatan polis ekipleri, araçları durdurarak sürücülerin izin belgesi ve kimliklerini kontrol etti. Sokağa çıkma konusunda izni bulunan sürücüler, denetim noktalarından geçerken izin belgesi olmayan çok sayıda sürücü ise denetimlere takıldı. Polis, izin belgesi olmayan ağırlıklı gençlerin içinde olduğu çok sayıda sürücüye para cezası kesti. Polis, denetimlerde maske takmadığı görülen sürücüleri de maske takmaları konusunda uyardı. İzin belgesi olmadığı halde sokağa çıkması nedeniyle polisin ceza yazdığı bir kişi, "Yasak olduğunu biliyordum, yapacak bir şey yok" dedi.   Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının Zeytinburnu’nda bir çok noktada güvenlik güçleri tarafından denetimler yapıldı. Denetimlerde, muafiyeti olmadan dışarı çıktığı belirlenen 71 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 221.436 TL idari para cezası uygulandı. Yasağa rağmen açılan 2 iş yeri sahibine de idari yaptırım uygulandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu’nda Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 Günlük sokağa çıkma kısıtlamasında sokağa çıkma yasağına uymadıkları belirlenen 71 şahısa sokağa çıkma yasağını ihlalden 221.436 TL idari para cezası uygulandı.

Denetim yapılan yerlerden birisi de Zeytinburnu D-100 Karayolu oldu. Yolun bir kısmını dubalarla kapatan polis ekipleri, araçları durdurarak sürücülerin izin belgesi ve kimliklerini kontrol etti. Sokağa çıkma konusunda izni bulunan sürücüler, denetim noktalarından geçerken izin belgesi olmayan çok sayıda sürücü ise denetimlere takıldı. Polis, izin belgesi olmayan ağırlıklı gençlerin içinde olduğu çok sayıda sürücüye para cezası kesti. Polis, denetimlerde maske takmadığı görülen sürücüleri de maske takmaları konusunda uyardı. İzin belgesi olmadığı halde sokağa çıkması nedeniyle polisin ceza yazdığı bir kişi, "Yasak olduğunu biliyordum, yapacak bir şey yok" dedi.  

Yeni tip koronavirüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının Zeytinburnu’nda bir çok noktada güvenlik güçleri tarafından denetimler yapıldı. Denetimlerde, muafiyeti olmadan dışarı çıktığı belirlenen 71 kişiye sokağa çıkma yasağını ihlalden 221.436 TL idari para cezası uygulandı. Yasağa rağmen açılan 2 iş yeri sahibine de idari yaptırım uygulandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.