SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Semt pazarlarında sıkı Korona Virüs önlemi

KÜLTÜR 29.04.2020 - 18:35, Güncelleme: 29.04.2020 - 18:35
 

Semt pazarlarında sıkı Korona Virüs önlemi

Zeytinburnu semt pazarlarına gelen vatandaşlar, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde alış verişlerini yaptı.

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Mahallerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarı girişinde belediye zabıta ekipleri görev yaptı. Pazara giren herkesin maskeli olmasına özen gösteren ekipler, Maskesi olmayanlara maske dağıttı, vatandaşları tek tek ateşini ölçerek pazar alanına aldı. İçerideki yoğunluğu takip eden ekipler, kalabalıklaşma durumuna karşı vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde sırada bekletti. İçeri giren vatandaşların ise maskeli ve eldivenli oldukları görüldü. Pazar esnafının da sosyal mesafeye uygun stant açması, maske ve eldiven takmaları sağlandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
Zeytinburnu semt pazarlarına gelen vatandaşlar, yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde alış verişlerini yaptı.

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Mahallerinde Çarşamba günleri kurulan semt pazarı girişinde belediye zabıta ekipleri görev yaptı. Pazara giren herkesin maskeli olmasına özen gösteren ekipler, Maskesi olmayanlara maske dağıttı, vatandaşları tek tek ateşini ölçerek pazar alanına aldı. İçerideki yoğunluğu takip eden ekipler, kalabalıklaşma durumuna karşı vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde sırada bekletti. İçeri giren vatandaşların ise maskeli ve eldivenli oldukları görüldü. Pazar esnafının da sosyal mesafeye uygun stant açması, maske ve eldiven takmaları sağlandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.