SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Zabıtası'ndan Pide ve Hijyen denetimi

KÜLTÜR 29.04.2020 - 18:02, Güncelleme: 29.04.2020 - 18:02
 

Zeytinburnu Zabıtası'ndan Pide ve Hijyen denetimi

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki fırın işletmelerinde yaptığı denetimlerini sıklaştırdı.

Zeytinburnu Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan denetimlerde özellikle vatandaşların Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pidelerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediğini titizlikle inceliyor. Gramaj kontrolü de yapan ekipler, sağlıksız koşullarda üretim yaptığı tespit edilen işletmelere cezai işlem uyguluyor. Ekipler ayrıca, fırın çalışanlarının korona virüs tedbirleri kapsamında maske, hijyen, eldiven, müşteriler arası mesafe gibi kurallara uyup uymadığı da kontrol ediliyor. Zeytinburnu Halkının güvenli ve hijyenik ürünlere ulaşabilmesi adına pide talebinin yüksek olduğu Ramazan ayı boyunca denetimleri daha sık bir hale getirdiklerini belirten Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, “Fırınlarda eksik gördüğümüz konular ile ilgili işletme sahiplerine uyarılarda bulunarak gerekli yasal işlemler için tutanak hazırlıyoruz. Periyodik olarak yaptığımız denetimlerimizi Ramazan ayı boyunca daha sık bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki fırın işletmelerinde yaptığı denetimlerini sıklaştırdı.

Zeytinburnu Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yapılan denetimlerde özellikle vatandaşların Ramazan ayında sofralarından eksik etmediği pidelerin sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediğini titizlikle inceliyor. Gramaj kontrolü de yapan ekipler, sağlıksız koşullarda üretim yaptığı tespit edilen işletmelere cezai işlem uyguluyor. Ekipler ayrıca, fırın çalışanlarının korona virüs tedbirleri kapsamında maske, hijyen, eldiven, müşteriler arası mesafe gibi kurallara uyup uymadığı da kontrol ediliyor. Zeytinburnu Halkının güvenli ve hijyenik ürünlere ulaşabilmesi adına pide talebinin yüksek olduğu Ramazan ayı boyunca denetimleri daha sık bir hale getirdiklerini belirten Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Müdürü Muhlis Bakırtaş, “Fırınlarda eksik gördüğümüz konular ile ilgili işletme sahiplerine uyarılarda bulunarak gerekli yasal işlemler için tutanak hazırlıyoruz. Periyodik olarak yaptığımız denetimlerimizi Ramazan ayı boyunca daha sık bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.