SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Vatandaşlar Zeytinburnu Sahiline akın etti

KÜLTÜR 29.04.2020 - 17:09, Güncelleme: 29.04.2020 - 17:09
 

Vatandaşlar Zeytinburnu Sahiline akın etti

İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Zeytinburnu’nda sahile akın ederek denizle buluşan vatandaşlara polis ekipleri anında müdahale etti.

Yeni tip korona virüsün yayılımını engellemek için 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulamaya konulan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesinin ardından İstanbul'da vatandaşlar cadde ve meydanlarda kalabalıklar oluşturdu. Banka önlerinde metrelerce kuyruk oluştuğu görüldü. Diğer taraftan havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, Zeytinburnu sahiline akın etti. Sahilde vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadığı ve çocukların ve vatandaşların ayaklarını denizle buluşturduğu görüldü.  Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise sahile gelen vatandaşlara anında müdahale etti. Ekipler sahilde oturan vatandaşları evlerine gönderdi. Kısa sürede sahilin boşaldığı görüldü. Öte yandan sahilin açıklarında yüzen Yunus balıklarının dansı ise görsel şölen oluşturdu. Bir süre yüzen Yunus balıkları daha sonra gözlerden kayboldu.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Zeytinburnu’nda sahile akın ederek denizle buluşan vatandaşlara polis ekipleri anında müdahale etti.

Yeni tip korona virüsün yayılımını engellemek için 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulamaya konulan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması dün sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesinin ardından İstanbul'da vatandaşlar cadde ve meydanlarda kalabalıklar oluşturdu. Banka önlerinde metrelerce kuyruk oluştuğu görüldü. Diğer taraftan havaların ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar, Zeytinburnu sahiline akın etti. Sahilde vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadığı ve çocukların ve vatandaşların ayaklarını denizle buluşturduğu görüldü. 

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise sahile gelen vatandaşlara anında müdahale etti. Ekipler sahilde oturan vatandaşları evlerine gönderdi. Kısa sürede sahilin boşaldığı görüldü. Öte yandan sahilin açıklarında yüzen Yunus balıklarının dansı ise görsel şölen oluşturdu. Bir süre yüzen Yunus balıkları daha sonra gözlerden kayboldu. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.