SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İki Kardeş 15 saat arayla hayatını kaybetti

KÜLTÜR 25.04.2020 - 22:26, Güncelleme: 25.04.2020 - 22:26
 

İki Kardeş 15 saat arayla hayatını kaybetti

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde ağabeyi Şevket Başaran'ın ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ve yeğenine "Abimin acısı beni de öldürür" diyen Mustafa Başaran 15 saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mustafa Başaran Samsun'da toprağa verildi.

Sağlık sorunları yaşayan ve kaldırıldığı özel hastanede Korona Virüs teşhisi konan Şevket Başaran yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Geniş tedbirler arasında sadece aile bireylerini katıldığı cenaze merasimiyle Zeytinburnu’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Ağabeyini topağa veren ve Cenazede yeğenine, "Abimin acısı beni de öldürür" diyerek üzüntüsünü paylaşan Mustafa Başaran daha sonra evine gitti. Ancak ağabeyini toprağa verdikten 15 saat sonra evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İki kardeşin art arda ölümü ailelerini ve yakınlarını yasa boğdu. Zeytinburnu'nda iki dönem Pazarcılar Derneği Başkanlığı da yapan Mustafa Başaran, Samsun'un Alaçam İlçesi Etyemez Mahallesi'ne götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Şevket ve Mustafa Başaran’a Allah’tan rahmet, kederli aile bireylerine, evlatlarına ve Başaran Ailesine başsağlığı diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde ağabeyi Şevket Başaran'ın ölümüyle büyük üzüntü yaşayan ve yeğenine "Abimin acısı beni de öldürür" diyen Mustafa Başaran 15 saat sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mustafa Başaran Samsun'da toprağa verildi.

Sağlık sorunları yaşayan ve kaldırıldığı özel hastanede Korona Virüs teşhisi konan Şevket Başaran yoğun bakım ünitesinde verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Geniş tedbirler arasında sadece aile bireylerini katıldığı cenaze merasimiyle Zeytinburnu’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ağabeyini topağa veren ve Cenazede yeğenine, "Abimin acısı beni de öldürür" diyerek üzüntüsünü paylaşan Mustafa Başaran daha sonra evine gitti. Ancak ağabeyini toprağa verdikten 15 saat sonra evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

İki kardeşin art arda ölümü ailelerini ve yakınlarını yasa boğdu. Zeytinburnu'nda iki dönem Pazarcılar Derneği Başkanlığı da yapan Mustafa Başaran, Samsun'un Alaçam İlçesi Etyemez Mahallesi'ne götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi.

Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Şevket ve Mustafa Başaran’a Allah’tan rahmet, kederli aile bireylerine, evlatlarına ve Başaran Ailesine başsağlığı diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.