SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Spor Başkanı Turgay Kalyoncu vefat etti

KÜLTÜR 24.04.2020 - 17:23, Güncelleme: 24.04.2020 - 17:23
 

Telsiz Spor Başkanı Turgay Kalyoncu vefat etti

Telsizspor Kulüp Başkanı Turgay Kalyoncu (56), Covid 19 tedavisi gördüğü Avrasya Hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu.

TFF 2'nci amatör lig takımlarından Zeytinburnu Telsizspor Kulüp  Başkanı aslen Kastamonu Devrekanili olan Turgay Kalyoncu, Korona Virüs nedeniyle vefat etti.  2018 yılında anjiyo olduğunu bilinen Kalyoncu 56 yaşındaydı.  Başkan Kalyoncu, Altyapı sorumluluğu dahil,uzun yıllar kulüpte görev aldı. 2015'ten bu yana başkanlık yapan Turgay Kalyoncu,  emlak işiyle uğraşıyordu.  Oğlu Sertan Kalyoncu'nun da aynı hastalıktan gözlem altına alındığı belirtiltildi. Merhum Başkan Turgay Kalyoncu, Aile kabristanlığında sadece aile bireylerinin katılacağı sade bir cenaze merasimiyle Çarşamba günü Zeytinburnu’nda toprağa verilecek. Bu akşam saatlerinde vefat eden Turgay Kalyoncu Başkanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Telsizspor Kulüp Başkanı Turgay Kalyoncu (56), Covid 19 tedavisi gördüğü Avrasya Hastanesinde hakkın rahmetine kavuştu.

TFF 2'nci amatör lig takımlarından Zeytinburnu Telsizspor Kulüp  Başkanı aslen Kastamonu Devrekanili olan Turgay Kalyoncu, Korona Virüs nedeniyle vefat etti.  2018 yılında anjiyo olduğunu bilinen Kalyoncu 56 yaşındaydı. 

Başkan Kalyoncu, Altyapı sorumluluğu dahil,uzun yıllar kulüpte görev aldı. 2015'ten bu yana başkanlık yapan Turgay Kalyoncu,  emlak işiyle uğraşıyordu.  Oğlu Sertan Kalyoncu'nun da aynı hastalıktan gözlem altına alındığı belirtiltildi.

Merhum Başkan Turgay Kalyoncu, Aile kabristanlığında sadece aile bireylerinin katılacağı sade bir cenaze merasimiyle Çarşamba günü Zeytinburnu’nda toprağa verilecek. Bu akşam saatlerinde vefat eden Turgay Kalyoncu Başkanımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve futbol camiasına başsağlığı diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.