SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kızılay ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

KÜLTÜR 20.04.2020 - 21:26, Güncelleme: 20.04.2020 - 21:26
 

Kızılay ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı

Türk Kızılay’ı Zeytinburnu Şubesi tarafından 18 ve 19 Nisan Tarihlerinde uygulanan sokağa çıkmaya yasağında kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Korona virüs salgını nedeni ile sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşların yanında olan Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı. Türk Kızılayı Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Zeytinburnu’nun 13 Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderip sorunlarını dinledik. Yardım dağıtımı sırasında çocuklarımıza da hediyelerimiz oluyor. Bu zorlu süreçte bizlerde Kızılay Zeytinburnu Şubesi olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz.  İki günlük yasak İçin hafta içi belirlediğimiz program çerçevesinde; Birinci gün şubemizin belirlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, erzak ve alışveriş çeki dağıttık. İkinci gün Pazar günü Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Vefa destek gurubu olarak, Hayırsever İş adamı Erkan Yıldırım Beyin bağışladığı 1000 adet erzağı, Vefa gurubu olarak oluşturduğumuz ortak listeye; Başta Kaymakamımız Sayın Mehmet Makas nezaretinde, Hayırsever iş adamı Erkan Yıldırım bey ve ekini Kaymakamlık Vakıf Müdürü ve yardımcı, 30 kişilik KIZILAY yönetim kurulu ve gönüllüsü ile 13 mahallede akşam namazı sonrasına kadar dağıtım yapıldı dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Türk Kızılay’ı Zeytinburnu Şubesi tarafından 18 ve 19 Nisan Tarihlerinde uygulanan sokağa çıkmaya yasağında kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

Korona virüs salgını nedeni ile sokağa çıkmaları kısıtlanan vatandaşların yanında olan Türk Kızılayı Zeytinburnu Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtıldı. Türk Kızılayı Zeytinburnu Şube Başkanı Ayhan Balcı, Sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde Zeytinburnu’nun 13 Mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıttık. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderip sorunlarını dinledik.

Yardım dağıtımı sırasında çocuklarımıza da hediyelerimiz oluyor. Bu zorlu süreçte bizlerde Kızılay Zeytinburnu Şubesi olarak elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. 
İki günlük yasak İçin hafta içi belirlediğimiz program çerçevesinde; Birinci gün şubemizin belirlediği ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, erzak ve alışveriş çeki dağıttık. İkinci gün Pazar günü Zeytinburnu Kaymakamlığı ve Vefa destek gurubu olarak, Hayırsever İş adamı Erkan Yıldırım Beyin bağışladığı 1000 adet erzağı, Vefa gurubu olarak oluşturduğumuz ortak listeye; Başta Kaymakamımız Sayın Mehmet Makas nezaretinde, Hayırsever iş adamı Erkan Yıldırım bey ve ekini Kaymakamlık Vakıf Müdürü ve yardımcı, 30 kişilik KIZILAY yönetim kurulu ve gönüllüsü ile 13 mahallede akşam namazı sonrasına kadar dağıtım yapıldı dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.