SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yasağın ikinci gününde Zeytinburnu sokakları kuşlara kaldı

KÜLTÜR 19.04.2020 - 18:30, Güncelleme: 19.04.2020 - 18:30
 

Yasağın ikinci gününde Zeytinburnu sokakları kuşlara kaldı

Corona Virüs ile mücadele kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağının ikinci gününde vatandaşlar büyük oranda yasağa uydu, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı ve sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı'nın 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta iki gün sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Zeytinburnu en sakin günlerinden birini yaşadı. Vatandaşların yasağa uymasıyla Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, 58.Bulvar Caddesi, İstasyon Meydanı, sahil şeridi ve sokaklar sessizliğe büründü. Ayrıca birçok yerde önlem alan polis ekiplerinin uygulama noktaları oluşturarak vatandaşlardan kurum kimlik kartı veya çalışma belgesi istediği görüldü. Ekmek, ilaç ve hastane gibi zaruri ihtiyaçlardan dolayı dışarı çıkanlara izin verilen ilçede denetimlerini sürdüren polis ekipleri de yasağa uymayanlara idari para cezası uyguladı. Boşalan cadde ve sokaklar ise kuşlara ve sokak hayvanlarına kaldı. Belediyenin temizlik görevlileri sokakları dezenfekte etti.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Corona Virüs ile mücadele kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağının ikinci gününde vatandaşlar büyük oranda yasağa uydu, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı ve sokaklar boş kaldı.

İçişleri Bakanlığı'nın 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta iki gün sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından Zeytinburnu en sakin günlerinden birini yaşadı. Vatandaşların yasağa uymasıyla Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı, 58.Bulvar Caddesi, İstasyon Meydanı, sahil şeridi ve sokaklar sessizliğe büründü. Ayrıca birçok yerde önlem alan polis ekiplerinin uygulama noktaları oluşturarak vatandaşlardan kurum kimlik kartı veya çalışma belgesi istediği görüldü. Ekmek, ilaç ve hastane gibi zaruri ihtiyaçlardan dolayı dışarı çıkanlara izin verilen ilçede denetimlerini sürdüren polis ekipleri de yasağa uymayanlara idari para cezası uyguladı. Boşalan cadde ve sokaklar ise kuşlara ve sokak hayvanlarına kaldı. Belediyenin temizlik görevlileri sokakları dezenfekte etti. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.