SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Ünlü oyuncu Zeytinburnu'nda doğdum

KÜLTÜR 14.04.2020 - 19:39, Güncelleme: 14.04.2020 - 19:39
 

Ünlü oyuncu Zeytinburnu'nda doğdum

Fulya Zenginer, sosyal medya hesabı üzerinden özel hayata ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Zeytinburnu’nda doğup büyüdüm. Yokluğa isyan etmedim. 17’sinde çalışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gençler ümitlerini kaybetmemeli." ifadelerini kullandı.

Fulya Zenginer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında takipçileri tarafından merak edilen sorulara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, bir takipçisinin "Annenin ölümünden sonra bu acıyla nasıl başa çıktın?" sorusu üzerine şunları söyledi:“Annem vefat ettiğinde hayat başıma yıkıldı. Çünkü oyunculuğu onu mutlu etmek, hayalindeki evi alabilmek için yapmıştım. Gittiği gün ‘Şimdi aldığımız evde manzaraya bakamayacak’ deyip çok ağladım. Bu beni mahvetti. Babamın vefatından sonra ekmek alamadığımız günler olmuş, annemle mücadele etmiştik." Zeytinburnu’nda doğup büyüdüğünü kaydeden Zenginer, "Yokluğa isyan etmedim. 17’sinde çalışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gençler ümitlerini kaybetmemeli. Annemi düşündükçe 'Onun parçasıyım, devam edersem onu da yaşatırım' diyerek ayakta durabiliyorum. Acıyla bu şekilde başa çıkıyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar için de Allah’a şükrediyorum." diye konuştu
Fulya Zenginer, sosyal medya hesabı üzerinden özel hayata ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Zeytinburnu’nda doğup büyüdüm. Yokluğa isyan etmedim. 17’sinde çalışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gençler ümitlerini kaybetmemeli." ifadelerini kullandı.

Fulya Zenginer, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında takipçileri tarafından merak edilen sorulara yanıt verdi. Ünlü oyuncu, bir takipçisinin "Annenin ölümünden sonra bu acıyla nasıl başa çıktın?" sorusu üzerine şunları söyledi:“Annem vefat ettiğinde hayat başıma yıkıldı. Çünkü oyunculuğu onu mutlu etmek, hayalindeki evi alabilmek için yapmıştım. Gittiği gün ‘Şimdi aldığımız evde manzaraya bakamayacak’ deyip çok ağladım. Bu beni mahvetti. Babamın vefatından sonra ekmek alamadığımız günler olmuş, annemle mücadele etmiştik."

Zeytinburnu’nda doğup büyüdüğünü kaydeden Zenginer, "Yokluğa isyan etmedim. 17’sinde çalışmaya başladım, dimdik ayakta durdum. Gençler ümitlerini kaybetmemeli. Annemi düşündükçe 'Onun parçasıyım, devam edersem onu da yaşatırım' diyerek ayakta durabiliyorum. Acıyla bu şekilde başa çıkıyorum. Birlikte geçirdiğimiz zamanlar için de Allah’a şükrediyorum." diye konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.