SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mustafa Ünver 3. kattan atlayarak intihar etti

KÜLTÜR 14.04.2020 - 17:43, Güncelleme: 14.04.2020 - 17:43
 

Mustafa Ünver 3. kattan atlayarak intihar etti

Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 50 Sokakta bulunan evinin karşısındaki katlı otoparkın 3. katına çıkan Mustafa Ünver buradan atlayarak yaşamına son verdi. Ünver’in bir süredir bunalımda olduğu iddia ediliyor…

Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak'ta ikamet eden 56 yaşındaki Mustafa Ünver 3 yıl içerisinde yaşadığı acı olaylara daha fazla dayanamadı ve evinin karşısında bulunan kat otoparkının 3. katından atlayıp hayatına son verdi. Gümrük Müşavirliğinden emekli olan ve maddi durumu oldukca güzel olan Mustafa Ünver, Üç yıl önce babasını, iki yıl önce çok sevdiği ilçe Milli Eğitim Personeli olan eşini kanserden kaybetti. İntihar etmeden İki saat öncede Çorlu'da annesinin vefat ettiği haberini aldı. İddialara göre tüm bu yaşadıklarının ardından bir süredir bunalımda olan, kendisini toplumdan arkadaşlarından uzaklaştıran ve evine kapanan Mustafa Ünver annesinin vefatından sadece iki saat sonra Saat: 15:00 Sularında aracını park ettiği Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak'ta bulunan otoparka geldi. Aidatlarını ödeyerek ve aracını alacağını söyledi. Ödeme işleminin ardından aracını almak için yukarı çıkı ve 3.Kaattan atlayarak yaşamına son verdi.. Olay yerinde hayatının kaybeden Mustafa Ünver’in naaşı işlemlerin yapılmasının ardından adli tıp morguna götürüldü. Zeytinburnu’nun sevilen simalarından biri olan Mustafa Ünver (56) yaşında böyle talihsiz bir şekilde yaşamına son vermesi Zeytinburnu’nda büyük üzüntü yarattı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 50 Sokakta bulunan evinin karşısındaki katlı otoparkın 3. katına çıkan Mustafa Ünver buradan atlayarak yaşamına son verdi. Ünver’in bir süredir bunalımda olduğu iddia ediliyor…

Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak'ta ikamet eden 56 yaşındaki Mustafa Ünver 3 yıl içerisinde yaşadığı acı olaylara daha fazla dayanamadı ve evinin karşısında bulunan kat otoparkının 3. katından atlayıp hayatına son verdi.

Gümrük Müşavirliğinden emekli olan ve maddi durumu oldukca güzel olan Mustafa Ünver, Üç yıl önce babasını, iki yıl önce çok sevdiği ilçe Milli Eğitim Personeli olan eşini kanserden kaybetti. İntihar etmeden İki saat öncede Çorlu'da annesinin vefat ettiği haberini aldı. İddialara göre tüm bu yaşadıklarının ardından bir süredir bunalımda olan, kendisini toplumdan arkadaşlarından uzaklaştıran ve evine kapanan Mustafa Ünver annesinin vefatından sadece iki saat sonra Saat: 15:00 Sularında aracını park ettiği Yenidoğan Mahallesi 50 Sokak'ta bulunan otoparka geldi. Aidatlarını ödeyerek ve aracını alacağını söyledi. Ödeme işleminin ardından aracını almak için yukarı çıkı ve 3.Kaattan atlayarak yaşamına son verdi..

Olay yerinde hayatının kaybeden Mustafa Ünver’in naaşı işlemlerin yapılmasının ardından adli tıp morguna götürüldü. Zeytinburnu’nun sevilen simalarından biri olan Mustafa Ünver (56) yaşında böyle talihsiz bir şekilde yaşamına son vermesi Zeytinburnu’nda büyük üzüntü yarattı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.