SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

17-19 Nisan tarihleri arası sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

KÜLTÜR 13.04.2020 - 18:53, Güncelleme: 13.04.2020 - 18:53
 

17-19 Nisan tarihleri arası sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunuyor. Başkan Erdoğan, 17 Nisan-19 Nisan tarihleri arası sokağa çıkma yasağı olacak. Şimdiden ilan ediyorum dedi.

17 NİSAN İLE 19 NİSAN ARASINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI Hafta sonu sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldık. 17 Nisan ve 19 Nisan saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.Bazı gazete ve yazarların yaptığı ülkemizin bu kritik dönemdeki mücadelesine katkı sağlamak yerine hepsi de yalan ve yanlış bilgilerle sürekli kin kusmak virüsten daha tehlikeli bir hastalığın işaretedir.Her gün karanlık ve kirli zihniyetlerinin ürünü yayınlarla milletimizin kafasını bulandırnmaya, gönlünü karartmaya çalışan bu tür hezeyanlara inanınız başka ülkelerde bir gün bile izin vermezler. "GÖREVİNİ SÜRDÜRMESİNİ İSTEDİK" Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşanan olumsuzluklar bu gerçeği ortadan kaldırmıyor. İçişleri Bakanımızın bu konudaki sorumluluğu üstlenerek gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Ancak istifasını kabul etmeyerek kendisinin görevini sürdürmesini istedik."Terörle mücadele, afetler ve son olarak koronavirüsle mücadelede başarılarına yakınen şahit olduğumuz sayın bakanımız görevine devam ediyor." diyen Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye de teşekkür etti. Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak verdiği destekten ötürü sayın Bahçeli'yi şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum." dedi. HADIMKÖY VE DERİNCE'YE YENİ HASTANELER KURULACAK Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hadımköy'de 100, Derince'de 250 yataklı yeni hastaneler kuruyoruz.. Erdoğan, "Başakşehir Şehir Hastanemizin ilk kısmını 20 Nisan'da, ikinci kısmını 15 Mayıs'ta hizmete açıyoruz." şeklinde konuştu. AYRINTILAR GELİYOR...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunuyor. Başkan Erdoğan, 17 Nisan-19 Nisan tarihleri arası sokağa çıkma yasağı olacak. Şimdiden ilan ediyorum dedi.

17 NİSAN İLE 19 NİSAN ARASINDA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Hafta sonu sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldık. 17 Nisan ve 19 Nisan saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.Bazı gazete ve yazarların yaptığı ülkemizin bu kritik dönemdeki mücadelesine katkı sağlamak yerine hepsi de yalan ve yanlış bilgilerle sürekli kin kusmak virüsten daha tehlikeli bir hastalığın işaretedir.Her gün karanlık ve kirli zihniyetlerinin ürünü yayınlarla milletimizin kafasını bulandırnmaya, gönlünü karartmaya çalışan bu tür hezeyanlara inanınız başka ülkelerde bir gün bile izin vermezler.

"GÖREVİNİ SÜRDÜRMESİNİ İSTEDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yaşanan olumsuzluklar bu gerçeği ortadan kaldırmıyor. İçişleri Bakanımızın bu konudaki sorumluluğu üstlenerek gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum. Ancak istifasını kabul etmeyerek kendisinin görevini sürdürmesini istedik."Terörle mücadele, afetler ve son olarak koronavirüsle mücadelede başarılarına yakınen şahit olduğumuz sayın bakanımız görevine devam ediyor." diyen Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye de teşekkür etti. Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak verdiği destekten ötürü sayın Bahçeli'yi şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum." dedi.

HADIMKÖY VE DERİNCE'YE YENİ HASTANELER KURULACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hadımköy'de 100, Derince'de 250 yataklı yeni hastaneler kuruyoruz.. Erdoğan, "Başakşehir Şehir Hastanemizin ilk kısmını 20 Nisan'da, ikinci kısmını 15 Mayıs'ta hizmete açıyoruz." şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELİYOR...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.