SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

GÜNDEM 12.04.2020 - 21:36, Güncelleme: 12.04.2020 - 21:36
 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili tartışmaların ardından istifa etme kararı aldığını duyurdu.

Soylu istifa ettiğini şu sözlerle açıkladı: "Gayretle ve titizlikle ylinitUlen bir siirecte, tamamen salginin onlenmesine yonelik hafta sonu soka6a cikma kararininin uygulanmasinin sorumluluou, her yonliyle ahsima aittir. Ba§langicta kisitli saatlerde de olsa ortaya cikan gonintoler, mukemmel yonetilen bu surecle uyuvnadi. Yavichoim onca tecnibe, sorumluluk kismi Ozerimizde olan bu olayda, 'Doyle gorunttilere yol acmamallyth. iyi niyetle, hafta sonunda salgini ve bulai bir nebze durdurabilmek adina atilan bir adimdi. Hic bir zaman zarar vermek istemedi6im Aziz Milletimiz, hayatimin sonuna kadar da sadik olaca6im Sayin CumhurbcOanim beni ba6i§lasin... Onurla ylinittii6Lim iciOeri Bakan1161 garevimden ayriliyorum... Turn dostlara, mesai arkadalanma Allahaismarladik.. Allah Milletimizi korusun... " Ayrıntılar geliyor...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağıyla ilgili tartışmaların ardından istifa etme kararı aldığını duyurdu.

Soylu istifa ettiğini şu sözlerle açıkladı: "Gayretle ve titizlikle ylinitUlen bir siirecte, tamamen salginin onlenmesine yonelik hafta sonu soka6a cikma kararininin uygulanmasinin sorumluluou, her yonliyle ahsima aittir. Ba§langicta kisitli saatlerde de olsa ortaya cikan gonintoler, mukemmel yonetilen bu surecle uyuvnadi. Yavichoim onca tecnibe, sorumluluk kismi Ozerimizde olan bu olayda, 'Doyle gorunttilere yol acmamallyth. iyi niyetle, hafta sonunda salgini ve bulai bir nebze durdurabilmek adina atilan bir adimdi. Hic bir zaman zarar vermek istemedi6im Aziz Milletimiz, hayatimin sonuna kadar da sadik olaca6im Sayin CumhurbcOanim beni ba6i§lasin... Onurla ylinittii6Lim iciOeri Bakan1161 garevimden ayriliyorum... Turn dostlara, mesai arkadalanma Allahaismarladik.. Allah Milletimizi korusun... "

Ayrıntılar geliyor...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.