SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda Sokağa çıkma yasağının ilk günü

KÜLTÜR 11.04.2020 - 17:27, Güncelleme: 11.04.2020 - 17:27
 

Zeytinburnu’nda Sokağa çıkma yasağının ilk günü

Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Zeytinburnu'nda yollar, caddeler ve sokaklar boş kaldı. Boş caddeler Zeytinburnu Haber Gazetesinin objektifine böyle takıldı. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 10 Nisan saat 00: 00'dan 12 Nisan saat 00:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Zeytinburnu sokakları boş kaldı. Sokak ve Caddelerde sadece fırın ve eczanelere giden vatandaşlar vardı. Fırın bahanesiyle sokağa çıkanlar ise polis kontrolüne takıldı. Bazı mahalle aralarında ise Fırınların mobil araçları gezerek halka ekmek dağıttılar.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Sokağa çıkma yasağının ilk gününde Zeytinburnu'nda yollar, caddeler ve sokaklar boş kaldı. Boş caddeler Zeytinburnu Haber Gazetesinin objektifine böyle takıldı. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında İstanbul, İzmir ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu 30 büyükşehir ile Zonguldak'ta 10 Nisan saat 00: 00'dan 12 Nisan saat 00:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yasağın ilk gününde Zeytinburnu sokakları boş kaldı. Sokak ve Caddelerde sadece fırın ve eczanelere giden vatandaşlar vardı. Fırın bahanesiyle sokağa çıkanlar ise polis kontrolüne takıldı. Bazı mahalle aralarında ise Fırınların mobil araçları gezerek halka ekmek dağıttılar. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.