SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kazlıçeşme Muhtarı Özgür Terzi çalışmasıyla gönülleri feth etti

KÜLTÜR 09.04.2020 - 15:50, Güncelleme: 09.04.2020 - 15:50
 

Kazlıçeşme Muhtarı Özgür Terzi çalışmasıyla gönülleri feth etti

Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Muhtarı Özgür Terzi Korona Virüs’e karşı mahallesinde amansız bir mücadele veriyor. Muhtar Terzi, Kendi sağlığını hiçe sayarak ortaya koyduğu çalışma ile Mahalle sakinlerinden tam not aldı

Kazlıçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi, korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında esnafın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda işlerini yapmaları için, mahalle sakinlerinin evlerine rahat girebilmeleri için Mahallesindeki 53 Bina ve 113 İşyerini Ücretsiz olarak dezenfekte ettirdi.  Mahallesinde sağlık açısında oldukça ağırlaşan bir ablamızın 30 Bin TL tutan ameliyatını iki işadamının desteğiyle özel bir hastane yaptırdı. Ablamız çok kısa bir süre içinde sağlığına kavuştu.Kazlıçeşme Mahallesinde ihtiyaç sahiplerini tek ek belirledi. Hayırsever işadamlarının desteğiyle yardım kolileri hazırlattı. Yüzlerce koliyi bizzat kendisi akşam saatlerinde sessiz sedasız ihtiyaç sahiplerinin evlerine bıraktı. Mahallesinde bulunan Semiha Şakir Huzurevinin sakinlerini de unutmadı. Her ne kadar Devlet tüm ihtiyaçlarını karşılasa da yaşlılarımızın bir nebzede olsa gönüllerini alabilmek için onlara 100 Koli su takdim etti.  Kazıçleşme Mahallesi Muhtarı Özgür Terzi Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı kısa açıklamada, Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hem devletimizin hem de halkımızın yanında olmak zorundayız. Devletimiz çok şükür elinden gelenin çok fazlasını yapıyor. Bizlerde Muhtar olarak işadamlarımızla ihtiyaç sahiplerini bu süreçte buluşturuyoruz. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarına bir nebzede olsa çare olmaya çalıyoruz. Bana güvenerek destek veren tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki paylaştık, çoğalacak, çoğaldıkça dertlerimiz azalacak ve bu sürecin üzerinden hep birlikte el birliğiyle geleceğiz dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Kazlıçeşme Mahallesi Muhtarı Özgür Terzi Korona Virüs’e karşı mahallesinde amansız bir mücadele veriyor. Muhtar Terzi, Kendi sağlığını hiçe sayarak ortaya koyduğu çalışma ile Mahalle sakinlerinden tam not aldı

Kazlıçeşme Mahalle Muhtarı Özgür Terzi, korona virüs salgınından korunma tedbirleri kapsamında esnafın daha temiz ve sağlıklı bir ortamda işlerini yapmaları için, mahalle sakinlerinin evlerine rahat girebilmeleri için Mahallesindeki 53 Bina ve 113 İşyerini Ücretsiz olarak dezenfekte ettirdi. 

Mahallesinde sağlık açısında oldukça ağırlaşan bir ablamızın 30 Bin TL tutan ameliyatını iki işadamının desteğiyle özel bir hastane yaptırdı. Ablamız çok kısa bir süre içinde sağlığına kavuştu.Kazlıçeşme Mahallesinde ihtiyaç sahiplerini tek ek belirledi. Hayırsever işadamlarının desteğiyle yardım kolileri hazırlattı. Yüzlerce koliyi bizzat kendisi akşam saatlerinde sessiz sedasız ihtiyaç sahiplerinin evlerine bıraktı. Mahallesinde bulunan Semiha Şakir Huzurevinin sakinlerini de unutmadı. Her ne kadar Devlet tüm ihtiyaçlarını karşılasa da yaşlılarımızın bir nebzede olsa gönüllerini alabilmek için onlara 100 Koli su takdim etti. 

Kazıçleşme Mahallesi Muhtarı Özgür Terzi Zeytinburnu Haber Gazetesine yaptığı kısa açıklamada, Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte hem devletimizin hem de halkımızın yanında olmak zorundayız. Devletimiz çok şükür elinden gelenin çok fazlasını yapıyor. Bizlerde Muhtar olarak işadamlarımızla ihtiyaç sahiplerini bu süreçte buluşturuyoruz. Mahalle sakinlerimizin sıkıntılarına bir nebzede olsa çare olmaya çalıyoruz. Bana güvenerek destek veren tüm hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki paylaştık, çoğalacak, çoğaldıkça dertlerimiz azalacak ve bu sürecin üzerinden hep birlikte el birliğiyle geleceğiz dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.