SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu sahili boş kaldı

KÜLTÜR 29.03.2020 - 17:46, Güncelleme: 29.03.2020 - 17:46
 

Zeytinburnu sahili boş kaldı

KoronaVirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin ardından Zeytinburnu sahil boş kaldı.

Zeytinburnu sahili boş kaldıKORONAVİRÜS salgını nedeniyle alınan tedbirlerin ardından Zeytinburnu sahil boş kaldı.İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan ek genelgeyle, sahillerde spor ve yürüyüş yapılmasının yanı sıra oltayla balıkçılık yasaklandı.  Geçtiğimiz pazar günü spor yapan ve balık tutan vatandaşların akın ettiği Zeytinburnu sahili yapılan uyarıların ardından boş kaldı.  HABER MERKEZİ
KoronaVirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlerin ardından Zeytinburnu sahil boş kaldı.

Zeytinburnu sahili boş kaldıKORONAVİRÜS salgını nedeniyle alınan tedbirlerin ardından Zeytinburnu sahil boş kaldı.İçişleri Bakanlığı'nca yayınlanan ek genelgeyle, sahillerde spor ve yürüyüş yapılmasının yanı sıra oltayla balıkçılık yasaklandı.  Geçtiğimiz pazar günü spor yapan ve balık tutan vatandaşların akın ettiği Zeytinburnu sahili yapılan uyarıların ardından boş kaldı. 

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.