SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Yüzde 50 denetimi yapıldı

KÜLTÜR 27.03.2020 - 13:47, Güncelleme: 27.03.2020 - 13:47
 

Zeytinburnu'nda Yüzde 50 denetimi yapıldı

KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında Zeytinburnu’nda, polis ve zabıta tarafından durdurulan minibüslerde yolcu kapasitesinin yarısı kadar yolcu alıp alınmadığı kontrol edildi.

Avcılar ve Zeytinburnu'nda KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında Zeytinburnu ve Avcılar'da,  polis ve zabıta tarafından durdurulan minibüslerde yolcu kapasitesinin yarısı kadar yolcu alıp alınmadığı kontrol edildi.İçişleri Bakanlığı'nın kısa süre önce yayımladığı genelgede "İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak" denildi.  Bunun ardından Zeytinburnu’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Avcılar'da da belediye zabıta memurları yolcu minibüslerini durdurarak kontrol yaparken, yolcu ve sürücülere salgın hastalık riskine karşı bu genelgeyi hatırlatarak, mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattılar. HABER MERKEZİ  
KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında Zeytinburnu’nda, polis ve zabıta tarafından durdurulan minibüslerde yolcu kapasitesinin yarısı kadar yolcu alıp alınmadığı kontrol edildi.

Avcılar ve Zeytinburnu'nda KORONAVİRÜS önlemleri kapsamında Zeytinburnu ve Avcılar'da,  polis ve zabıta tarafından durdurulan minibüslerde yolcu kapasitesinin yarısı kadar yolcu alıp alınmadığı kontrol edildi.İçişleri Bakanlığı'nın kısa süre önce yayımladığı genelgede "İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirlerarası toplu taşıma araçları yolcu taşıma kapasitelerinin yüzde 50'si kadar yolcu taşıyacak" denildi. 

Bunun ardından Zeytinburnu’nda İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  Avcılar'da da belediye zabıta memurları yolcu minibüslerini durdurarak kontrol yaparken, yolcu ve sürücülere salgın hastalık riskine karşı bu genelgeyi hatırlatarak, mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattılar.

HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.