SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fazlı Korkut Annesini kaybetti

KÜLTÜR 20.03.2020 - 20:17, Güncelleme: 20.03.2020 - 20:17
 

Fazlı Korkut Annesini kaybetti

Zeytinburnu, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde uzun süre hizmet eden Fazlı Korkut'un annesi Fatma Korkut vefat etti.

Zeytinburnu, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde uzun süre hizmet eden Fazlı Korkut'un annesi Fatma Korkut vefat etti. Seyitnizam Camii'nde münferiden kılınan ikindi namazından sonra eda edilen cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Fazlı Korkut’un yakın mesai arkadaşları aile yakınları, komşuları ve dostları katıldı.Cenazeye katılanlar Fazlı Korkut ve babası Kadir Korkut'a temas etmeden uzaktan taziyelerini ve üzüntülerini bildirdiler. Cenaze namazı öncesi de imamın uyarısıyla saflarda herkes yanındakiyle 1 metre aralıklarla saf tuttu. Seyitnizam Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Eski Kozlu Mezarlığı'nda defnedilen merhumeye komşuları ve aile dostları burada da son görevlerini yerine getirdiler. Fazlı Korkut'un uzun zamandır hasta olan babası Kadir Korkut'un ise tekerlekli sandalye ile cenazeye katıldığı ve çok üzgün olduğu görüldü. HABER MERKEZİ  
Zeytinburnu, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde uzun süre hizmet eden Fazlı Korkut'un annesi Fatma Korkut vefat etti.

Zeytinburnu, Başakşehir ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde uzun süre hizmet eden Fazlı Korkut'un annesi Fatma Korkut vefat etti. Seyitnizam Camii'nde münferiden kılınan ikindi namazından sonra eda edilen cenaze namazına Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Fazlı Korkut’un yakın mesai arkadaşları aile yakınları, komşuları ve dostları katıldı.Cenazeye katılanlar Fazlı Korkut ve babası Kadir Korkut'a temas etmeden uzaktan taziyelerini ve üzüntülerini bildirdiler. Cenaze namazı öncesi de imamın uyarısıyla saflarda herkes yanındakiyle 1 metre aralıklarla saf tuttu.

Seyitnizam Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Eski Kozlu Mezarlığı'nda defnedilen merhumeye komşuları ve aile dostları burada da son görevlerini yerine getirdiler. Fazlı Korkut'un uzun zamandır hasta olan babası Kadir Korkut'un ise tekerlekli sandalye ile cenazeye katıldığı ve çok üzgün olduğu görüldü.

HABER MERKEZİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.