SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Aslan Türkmen'den Çanakkale Zaferi mesajı

KÜLTÜR 18.03.2020 - 19:57, Güncelleme: 18.03.2020 - 19:57
 

Başkan Aslan Türkmen'den Çanakkale Zaferi mesajı

Milli Beka Türk Cumhuriyetleri Bölge Başkanı Aslan Türkmen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kıymetli dostlarım, Sevgili kardeşlerim; Allahüekber! Elhamdulillah. 18 Mart 1915’te hangi ruhu taşıyorsak, 18 Mart 2020 de o ruhu taşıyoruz, kıyamete kadarda taşıyacağız da… Bugün 18 Mart, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105.’şinci yıl dönümünü nedeniyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz. Dini Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelesiyle başka milletlere de adeta emsal olmuştur. Şehit ve gazilerimizin hiçbir değerle ölçülemeyecek fedakarlıkları, milletimizin bu güzel topraklarda hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır. Çanakkale Savaşlarında emperyalizme karşı verilen olağanüstü mücadele, kıymetli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine yazdığı şiirde de vurguladığı gibi, tarihe sığmayacak kadar büyüktür… Çanakkale Zaferi, Türk milletine büyük bir onur ve güven kazandırmıştır. Bu mukaddes zafer, aynı zamanda; milletimizin kahramanlığı, azmi, iradesi, cesareti ve vatan sevgisinin yanı sıra, harp sahasında bile düşmanından esirgemediği merhametini ve şefkatini de tüm insanlığa örnek olacak şekilde ortaya koymuştur. Bu aziz vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca tüm devletlere şerefle kanıtlamışlardır. Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışmalıyız! Birlik ve beraberliğimizi, o dayanışmamızı adeta dün Çanakkale de ki gibi emperyalizme karşı verdiğimiz mücadelede gösterdiğimiz gibi, bu günlerde de korumak ve tüm cihana göstermek zorundayız! Bu vesile ile,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde; ebediyete intikal edip, vatanını canından aziz bilen kahraman tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile birkez daha eğiliyorum. Ruhları şâd olsun mekanları cennet olson ASLAN TÜRKMEN MİLLİ BEKA HAREKETİ TÜRK CUMHURİYETLERİ BÖLGE BAŞKANI  
Milli Beka Türk Cumhuriyetleri Bölge Başkanı Aslan Türkmen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kıymetli dostlarım, Sevgili kardeşlerim;
Allahüekber!
Elhamdulillah.

18 Mart 1915’te hangi ruhu taşıyorsak, 18 Mart 2020 de o ruhu taşıyoruz, kıyamete kadarda taşıyacağız da…
Bugün 18 Mart, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105.’şinci yıl dönümünü nedeniyle aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve şükranla anıyoruz.
Dini Vatanı ve istiklali için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk milleti, tarih boyunca gurur kaynağımız olan büyük zaferlere imza atmış, canı pahasına verdiği mücadelesiyle başka milletlere de adeta emsal olmuştur.

Şehit ve gazilerimizin hiçbir değerle ölçülemeyecek fedakarlıkları, milletimizin bu güzel topraklarda hür ve müstakil yaşamasını sağlamıştır. Çanakkale Savaşlarında emperyalizme karşı verilen olağanüstü mücadele, kıymetli vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale Şehitlerine yazdığı şiirde de vurguladığı gibi, tarihe sığmayacak kadar büyüktür… Çanakkale Zaferi, Türk milletine büyük bir onur ve güven kazandırmıştır.

Bu mukaddes zafer, aynı zamanda; milletimizin kahramanlığı, azmi, iradesi, cesareti ve vatan sevgisinin yanı sıra, harp sahasında bile düşmanından esirgemediği merhametini ve şefkatini de tüm insanlığa örnek olacak şekilde ortaya koymuştur. Bu aziz vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca tüm devletlere şerefle kanıtlamışlardır.

Bizler de bu şuurla, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkarak, ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımak için çalışmalıyız! Birlik ve beraberliğimizi, o dayanışmamızı adeta dün Çanakkale de ki gibi emperyalizme karşı verdiğimiz mücadelede gösterdiğimiz gibi, bu günlerde de korumak ve tüm cihana göstermek zorundayız! Bu vesile ile,18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde; ebediyete intikal edip, vatanını canından aziz bilen kahraman tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygı ile birkez daha eğiliyorum.
Ruhları şâd olsun mekanları cennet olson

ASLAN TÜRKMEN
MİLLİ BEKA HAREKETİ TÜRK CUMHURİYETLERİ BÖLGE BAŞKANI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.