SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mardinliler Derneği işadamlarıyla ilçe protokolünü buluşturdu

KÜLTÜR 15.03.2020 - 18:27, Güncelleme: 15.03.2020 - 18:27
 

Mardinliler Derneği işadamlarıyla ilçe protokolünü buluşturdu

İstanbul Mardinliler Derneği İlçemizdeki Mardinli İş İnsanlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltı Programına Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, İstanbul Mardinliler Federasyonu Başkanı Av. Kemal Dündar ile çok sayıda işadamı katıldı. 

İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya’nın koordine ettiği kahvaltı programı Dernek Merkezinde gerçekleştirildi. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri öncesi aslen Mardin Midyatlı olan Zeytinburnu Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, o dönem Belediye Başkan Adayı olan Ömer Arısoy ile Zeytinburnu’ndaki Mardinli işadamların sık sık bir araya getirdi, İlçemizdeki Mardinli işadamlarına ait tüm tekstil atölyeleri tek tek ziyaret edildi ve kendilerinden destek istendi.  Zeytinburnu Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, işadamı hemşehrilerinin 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Ömer Arsıoy’a çok ciddi destek verdiklerini ve Başkan Arsıoy’un seçim açık ara kazandığını, kendilerinden desteği esirgemeyen işadamı hemşeriyle Belediye Başkanı Ömer Arısoy böylesine özel bir kahvaltıda buluşturarak teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.   İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Dilman Kaya ise kahvaltı organizasyonlarına katılarak Derneklerini onurlandıran Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy başta olmak üzere Mardinli işadamlarına teşekkür etti.  Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, her daim kendilerinden desteği esirgemeyen Mardinli işadamlarına teşekkür etti. Koronovirüs dolayışla tüm programlarımızı bir üre iptal ettik. Fakat bu davet daha önceden yapılmıştı. Pazar sabahı sizlerle kahvaltı yapmak istedik. Bu programı tertipleyen derneğimize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.  Kaymakam Mehmet Makas İstanbul Mardinliler Derneği’nin kahvaltı programında Koronovirüs ile ilgili bir takım tavsiyelerde bulundu. Kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Dilman Kaya’ya ve Mardinlilere teşekkür etti. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte birlik ve beraberlik içinde atlatacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
İstanbul Mardinliler Derneği İlçemizdeki Mardinli İş İnsanlarını kahvaltıda bir araya getirdi. Kahvaltı Programına Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, İstanbul Mardinliler Federasyonu Başkanı Av. Kemal Dündar ile çok sayıda işadamı katıldı. 

İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Dilman Kaya’nın koordine ettiği kahvaltı programı Dernek Merkezinde gerçekleştirildi. 31 Mart 2019 Yerel seçimleri öncesi aslen Mardin Midyatlı olan Zeytinburnu Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, o dönem Belediye Başkan Adayı olan Ömer Arısoy ile Zeytinburnu’ndaki Mardinli işadamların sık sık bir araya getirdi, İlçemizdeki Mardinli işadamlarına ait tüm tekstil atölyeleri tek tek ziyaret edildi ve kendilerinden destek istendi. 

Zeytinburnu Meclis Üyesi Abdulhakim Kaya, işadamı hemşehrilerinin 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı Ömer Arsıoy’a çok ciddi destek verdiklerini ve Başkan Arsıoy’un seçim açık ara kazandığını, kendilerinden desteği esirgemeyen işadamı hemşeriyle Belediye Başkanı Ömer Arısoy böylesine özel bir kahvaltıda buluşturarak teşekkür etmek istediklerini dile getirdi.  

İstanbul Mardinliler Derneği Başkanı Dilman Kaya ise kahvaltı organizasyonlarına katılarak Derneklerini onurlandıran Kaymakam Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy başta olmak üzere Mardinli işadamlarına teşekkür etti. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, her daim kendilerinden desteği esirgemeyen Mardinli işadamlarına teşekkür etti. Koronovirüs dolayışla tüm programlarımızı bir üre iptal ettik. Fakat bu davet daha önceden yapılmıştı. Pazar sabahı sizlerle kahvaltı yapmak istedik. Bu programı tertipleyen derneğimize ve Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. 

Kaymakam Mehmet Makas İstanbul Mardinliler Derneği’nin kahvaltı programında Koronovirüs ile ilgili bir takım tavsiyelerde bulundu. Kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Dilman Kaya’ya ve Mardinlilere teşekkür etti. İnşallah bu zor günleri de hep birlikte birlik ve beraberlik içinde atlatacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.