SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Öğrenci okula geldi, Öğretmeni ise gelmedi

EĞİTİM 13.03.2020 - 11:34, Güncelleme: 13.03.2020 - 11:34
 

Öğrenci okula geldi, Öğretmeni ise gelmedi

Zeytinburnu’nda çocuklarını bugün okula getiren veliler koronavirüs tatilini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında tüm bakanların katıldığı koronavirüs toplantısı sonrası milyonlarca kişiyi ilgilendiren kararlar açıklandı.

VELİ VE ÖĞRENCİLER KARARDAN MEMNUN 5. sınıfta okuyan kızını okula getiren Baba Özgür Özlem ise kararı doğru bulduğunu belirterek," Olması gereken oldu bence. Tedirgin oluyorduk. Bir kişinin hasta olması herkesin hasta olması demek. İyi bir karar. Çocuklar tatili evde değerlendirecekler, kesinlikle dışarı çıkmayacaklar. Önlemler olacak.  Bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.   Derse yönelik şeyler yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Bir başka veli de, iyi bir düşünce çocuklar zarar görmeyecek. Doğru bir karar. Önceden tedirgin oluyorduk çünkü çocuklar sürekli temas halinde. Evde olacağız bir yere gidemeyeceğiz bu durumda risk" dedi. "OKULDA AZ ÖĞRENCİ VAR, BENDE ÇOCUĞUMU EVE GÖTÜRÜYORUM "Zeytinburnu'nda Dr. Reşit Galip İlkokulu'na çocuğunu getiren bir Veli "Çocuğumu getirdim ama hocası gelmemiş, tekrar eve götürüyorum. Bugün de okulda az öğrenci var. Ben de çocuğumu eve getiriyorum" dedi. Leyla Kocakaya ise "Çocuğuma her tenefüste ellerini yıkaması gerektiğini söylüyorum. Hasta arkadaşlarına yaklaşmamasını söylüyorum. Düne göre bugün okuldaki öğrenci çok az. Çok gelen yok. Tatili uygun buluyorum. Olması gerekiyordu. Belki biraz daha hafif atlatılabilir.  HABER MERKEZİ
Zeytinburnu’nda çocuklarını bugün okula getiren veliler koronavirüs tatilini değerlendirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında tüm bakanların katıldığı koronavirüs toplantısı sonrası milyonlarca kişiyi ilgilendiren kararlar açıklandı.

VELİ VE ÖĞRENCİLER KARARDAN MEMNUN

5. sınıfta okuyan kızını okula getiren Baba Özgür Özlem ise kararı doğru bulduğunu belirterek," Olması gereken oldu bence. Tedirgin oluyorduk. Bir kişinin hasta olması herkesin hasta olması demek. İyi bir karar. Çocuklar tatili evde değerlendirecekler, kesinlikle dışarı çıkmayacaklar. Önlemler olacak.  Bir yere gitmeyi düşünmüyoruz.   Derse yönelik şeyler yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Bir başka veli de, iyi bir düşünce çocuklar zarar görmeyecek. Doğru bir karar. Önceden tedirgin oluyorduk çünkü çocuklar sürekli temas halinde. Evde olacağız bir yere gidemeyeceğiz bu durumda risk" dedi.

"OKULDA AZ ÖĞRENCİ VAR, BENDE ÇOCUĞUMU EVE GÖTÜRÜYORUM

"Zeytinburnu'nda Dr. Reşit Galip İlkokulu'na çocuğunu getiren bir Veli "Çocuğumu getirdim ama hocası gelmemiş, tekrar eve götürüyorum. Bugün de okulda az öğrenci var. Ben de çocuğumu eve getiriyorum" dedi. Leyla Kocakaya ise "Çocuğuma her tenefüste ellerini yıkaması gerektiğini söylüyorum. Hasta arkadaşlarına yaklaşmamasını söylüyorum. Düne göre bugün okuldaki öğrenci çok az. Çok gelen yok. Tatili uygun buluyorum. Olması gerekiyordu. Belki biraz daha hafif atlatılabilir. 

HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.