SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Okul inşaatları hızla devam ediyor

EĞİTİM 05.03.2020 - 11:41, Güncelleme: 05.03.2020 - 11:41
 

Okul inşaatları hızla devam ediyor

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki birçok okulun yıkılarak yerlerine depreme dayanıklı yeni binaların yapıldığını ifade etti. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gazetemize yaptığı özel açıklamada, Biz geldiğimizde bazı okullar yıkılmış ve inşaatları yarım bırakılmıştı. Bir hedef koyduk ve dedik ki en geç Dört yıl içinde Tekli eğitime geçeceğiz. Hızla yarım kalan inşaat projelerine startı vermek için gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah Millî Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimin kalitesi ile okulların fiziki yapılarının kalitesinin arttırılması, öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.   Bu kapsamda ilçemizde Fatma Süslügil İlkokulu, Ayhan Şahenk Ortaokulu, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Merkezefendi İlkokulu, Reşat Tardu Ortaokulu Ek Binası, Sümer İmam Hatip Ortaokulu inşaatları devam ediyor. Bu okullarımızı 2020-2021 Eğitim ve öğretim yılını yetiştirmek için cidi çabalar sarf ediyoruz.  Milli Eğitim bakanlığımızın tekli eğitim sistemine geçmek için çaba sarf ettiği bir dönede bizlerde 55 bin öğrenciye eğitim hizmeti sunan Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayretleri sarf ediyoruz açıklamasında bulundu. Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kaymakam Mehmet Makas ve ilçe milli Eğitim müdürü ALİ Yeşilyurt ile birlikte okul inşaatlarını yerinde denetledi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki birçok okulun yıkılarak yerlerine depreme dayanıklı yeni binaların yapıldığını ifade etti. 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy Gazetemize yaptığı özel açıklamada, Biz geldiğimizde bazı okullar yıkılmış ve inşaatları yarım bırakılmıştı. Bir hedef koyduk ve dedik ki en geç Dört yıl içinde Tekli eğitime geçeceğiz. Hızla yarım kalan inşaat projelerine startı vermek için gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah Millî Eğitim Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimin kalitesi ile okulların fiziki yapılarının kalitesinin arttırılması, öğrencilerin sosyal ve kültürel anlamda desteklenmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  

Bu kapsamda ilçemizde Fatma Süslügil İlkokulu, Ayhan Şahenk Ortaokulu, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Merkezefendi İlkokulu, Reşat Tardu Ortaokulu Ek Binası, Sümer İmam Hatip Ortaokulu inşaatları devam ediyor. Bu okullarımızı 2020-2021 Eğitim ve öğretim yılını yetiştirmek için cidi çabalar sarf ediyoruz.  Milli Eğitim bakanlığımızın tekli eğitim sistemine geçmek için çaba sarf ettiği bir dönede bizlerde 55 bin öğrenciye eğitim hizmeti sunan Zeytinburnu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayretleri sarf ediyoruz açıklamasında bulundu.
Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Kaymakam Mehmet Makas ve ilçe milli Eğitim müdürü ALİ Yeşilyurt ile birlikte okul inşaatlarını yerinde denetledi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.