SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmakspor hem Futbol‘da hem Hentbol‘da tarih yazıyor

03.03.2020 - 21:27, Güncelleme: 03.03.2020 - 21:27
 

Irmakspor hem Futbol‘da hem Hentbol‘da tarih yazıyor

Zeytinburnu’nun köklü kulüplerinden Irmak Spor aynı sezonda hem futbolda hem de hentbolda tarih yazıyor. Irmak Spor Futbol takımı Bölgesel Amatör Lige çıkmak için playoff oynamayı garantilerken, Hentbol ’da ise 1. Lig eleme maçları oynamaya hak kazandı.

Irmak Spor Futbol takımı Bölgesel Amatör Lige çıkmak için playoff oynayacak. Playoff’da A Grubunda mücadele edecek olan Temsilcimizin rakipleri Bakırköy, Beykoz, Kayaşehir, İstanbul Sinop, Kuruçeşme, Nişantaşı spor ve TED İstanbul koleji.  Hentbol 2. Liginde mücadele eden Zeytinburnu Irmakspor, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 40-29 yenerek 1. Lig eleme maçları oynamaya hak kazandı. Antrenörlüğü Yunus Emre Aydemir’in yaptığı lacivert-beyazlılar, 17 takımın mücadele ettiği 2.Ligde A Grubunda Seferihisar Çözüm Okulları, Gaziemir Atletizm Spor Kulübü, Dora Spor Kulübü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte mücadele ettiği grupta iki maçını kazandı ve 1.Lig için avantajlı duruma geçti. Hedefinde Hentbol Süper Liginde mücadele etmek olan Irmakspor, diğer 3 grubun liderleri ile oynayacağı maçları da kazanıp bir üst lige yükselme hedefini sürdürüyor. Irmak spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Hem Futbol ’da hem Hentbol ‘da çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Başkanımıza, Hocalarımıza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Hentbol’da 1.Lige, Futbol’da ise BAL ligine çıkacağız.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’nun köklü kulüplerinden Irmak Spor aynı sezonda hem futbolda hem de hentbolda tarih yazıyor. Irmak Spor Futbol takımı Bölgesel Amatör Lige çıkmak için playoff oynamayı garantilerken, Hentbol ’da ise 1. Lig eleme maçları oynamaya hak kazandı.

Irmak Spor Futbol takımı Bölgesel Amatör Lige çıkmak için playoff oynayacak. Playoff’da A Grubunda mücadele edecek olan Temsilcimizin rakipleri Bakırköy, Beykoz, Kayaşehir, İstanbul Sinop, Kuruçeşme, Nişantaşı spor ve TED İstanbul koleji. 

Hentbol 2. Liginde mücadele eden Zeytinburnu Irmakspor, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni deplasmanda 40-29 yenerek 1. Lig eleme maçları oynamaya hak kazandı. Antrenörlüğü Yunus Emre Aydemir’in yaptığı lacivert-beyazlılar, 17 takımın mücadele ettiği 2.Ligde A Grubunda Seferihisar Çözüm Okulları, Gaziemir Atletizm Spor Kulübü, Dora Spor Kulübü ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte mücadele ettiği grupta iki maçını kazandı ve 1.Lig için avantajlı duruma geçti. Hedefinde Hentbol Süper Liginde mücadele etmek olan Irmakspor, diğer 3 grubun liderleri ile oynayacağı maçları da kazanıp bir üst lige yükselme hedefini sürdürüyor.

Irmak spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Hem Futbol ’da hem Hentbol ‘da çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Başkanımıza, Hocalarımıza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Hentbol’da 1.Lige, Futbol’da ise BAL ligine çıkacağız..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.