SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Şanlıurfalılar Derneği İdlib şehitleri için mevlit okuttu

KÜLTÜR 02.03.2020 - 18:50, Güncelleme: 02.03.2020 - 18:50
 

Şanlıurfalılar Derneği İdlib şehitleri için mevlit okuttu

Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Kadın Kolları Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerler için mevlit okuttu. 

Telsiz Mahallesindeki Dernek Merkezinde öğle namazından sonra Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, şehitler için mevlit okundu, dua edildi. Dernek Başkanı Murat Tufan, Üzerinde yaşadığımız bu topraklar için gözlerini bile kırpmadan canlarını veren ve kanlarını dökmüş şehitlerimize karşı olan borcumuz hiçbir zaman ödenemez. Amacımız, okuttuğumuz Mevlid-i Şerif ve dualarla yüreklere birer nebze olsun su serpmektir. Bu topraklar için toprağa düşmüş, canını feda etmiş, anadan yardan geçmiş bütün şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuyoruz. Yüce Türk Milletinin varlığını borçlu olduğu tüm şehitlerimizi bu vesileyle yad ediyoruz" ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Şanlıurfalılar Derneği Kadın Kolları Suriye’nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan askerler için mevlit okuttu. 

Telsiz Mahallesindeki Dernek Merkezinde öğle namazından sonra Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, şehitler için mevlit okundu, dua edildi. Dernek Başkanı Murat Tufan, Üzerinde yaşadığımız bu topraklar için gözlerini bile kırpmadan canlarını veren ve kanlarını dökmüş şehitlerimize karşı olan borcumuz hiçbir zaman ödenemez. Amacımız, okuttuğumuz Mevlid-i Şerif ve dualarla yüreklere birer nebze olsun su serpmektir. Bu topraklar için toprağa düşmüş, canını feda etmiş, anadan yardan geçmiş bütün şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuyoruz. Yüce Türk Milletinin varlığını borçlu olduğu tüm şehitlerimizi bu vesileyle yad ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.