SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mehmet Ali Uluocak toprağa verildi

KÜLTÜR 26.02.2020 - 21:46, Güncelleme: 26.02.2020 - 21:46
 

Mehmet Ali Uluocak toprağa verildi

Zeytinburnu’nda ikameden Uluocak ailesinin en yaşlısı olan Mehmet Ali Uluocak (90) yaşında Hak’ka yürüdü. Merhum olacak bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalılarla mücadele ediyordu.  

Daha önce Kardeşleri Kadir’i toprağa veren Yusuf, Yılmaz ve Eyüp Uluocak Kardeşler bu kez vaba acısıyla sarsıldı. Merhum Mehmet Ali Uluocak için 25 Şubat Salı günü Öğle Namazına müteakiben taş camiinde cenaze namazı kılındı.  Uluocak Ailesi bu acılı günlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Adalar’ın eski Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu, İYİ Parti İlçe Bşk. Hasan Hoşben, AK Parti eski ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Meclis Üyeleri Muhammed Kaynar, Fikret TUNCER, Adem Uluocak, Mahmut Şengül ve Rıdvan Çakar, Süleyman Uluocak, Asım Güven, Hüseyin Üsküdar, Metin Aytekin Gazioğlu ve Selamettin Yeniyol, Mustafa Güreler, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karabulut, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Mahalle muhtarları, siyasiler, işadamları, Uluocak ailesinin fertleri ve çok sayıda seveni katıldı.  Merhum Mehmet Ali Uluocak kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Yedikule Mezarlığı'na götürülerek buradaki aile kabristanına defnedildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah rahmet ardında kalan kederli aile bireylerinin, akrabaları ve yakınlarının başsağlığı diliyoruz.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ  
Zeytinburnu’nda ikameden Uluocak ailesinin en yaşlısı olan Mehmet Ali Uluocak (90) yaşında Hak’ka yürüdü. Merhum olacak bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalılarla mücadele ediyordu.  

Daha önce Kardeşleri Kadir’i toprağa veren Yusuf, Yılmaz ve Eyüp Uluocak Kardeşler bu kez vaba acısıyla sarsıldı. Merhum Mehmet Ali Uluocak için 25 Şubat Salı günü Öğle Namazına müteakiben taş camiinde cenaze namazı kılındı. 

Uluocak Ailesi bu acılı günlerinde, Belediye Başkan Yardımcısı Hurşit Bekaroğlu, Adalar’ın eski Belediye Başkanı Atilla Aytaç, Demokrat Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Servet Hacıahmetoğlu, İYİ Parti İlçe Bşk. Hasan Hoşben, AK Parti eski ilçe Başkanı Bahattin Ünver, Meclis Üyeleri Muhammed Kaynar, Fikret TUNCER, Adem Uluocak, Mahmut Şengül ve Rıdvan Çakar, Süleyman Uluocak, Asım Güven, Hüseyin Üsküdar, Metin Aytekin Gazioğlu ve Selamettin Yeniyol, Mustafa Güreler, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karabulut, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yalçınkaya, Mahalle muhtarları, siyasiler, işadamları, Uluocak ailesinin fertleri ve çok sayıda seveni katıldı. 

Merhum Mehmet Ali Uluocak kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Yedikule Mezarlığı'na götürülerek buradaki aile kabristanına defnedildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah rahmet ardında kalan kederli aile bireylerinin, akrabaları ve yakınlarının başsağlığı diliyoruz. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.