SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Bozkurt Perdeciler Çarşısını ziyaret etti

KÜLTÜR 17.02.2020 - 18:36, Güncelleme: 17.02.2020 - 18:36
 

CHP Bozkurt Perdeciler Çarşısını ziyaret etti

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve beraberindeki yöneticiler Zeytinburnu’nda 55 Yıllık geçmişi olan Bozkurt Perdeciler Derneği Başkanı Ayhan Özsoy’u ziyaret ederek Çarşının daha da gelişmesi için neler yapabilirizi konuştular. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25 yıl sonra CHP’ye geçmesinin ardından CHP İlçe Yönetimi İBB’nin yatırım pastasından Zeytinburnu’nun gereken payı alması için büyük bir gayret içine girdi. Bu çerçevede çeşitli çalışmalar yapan ve bu çalışmaları İBB Yönetimi ile Paylaşan CHP’li yöneticiler ilçemizdeki birçok kesimle de istişarelerini sürdürüyorlar. Bu çalışmalar çerçevede CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Meclis üyeleri Hüseyin Üsküdar ve İsmail Terzi ile birlikte Zeytinburnu’nda 55 Yıllık geçmişi olan Bozkurt Perdeciler Çarşısını ziyaret ettiler. Çarşının Dernek Başkan Ayhan Özsoy ve Dernek yönetimiyle kahvaltıda bir araya gelen CHP ilçe Başkanı Metin Doğan ve beraberindeki meclis üyeleri Perdecileri sorunlarını ve isteklerini dinlediler tek tek notlarını aldılar.Çarşının 25 yıldır Dernek Başkanlığı görevini yürüten Ayhan Özsoy, Bozkurt Perdeciler Çarşısı Türkiye’de perde sektörüne hem yön hem ilham vermektedir. Yükümüzün ağır olduğunun bilincindeyiz hep birlikte 2020 Yılında Çarşımızı daha iyi bir noktaya getirmek için canla başla çalışacağız bu konuda sizlerden de destek istiyoruz dedi.  Başkan Özsoy, İstanbul’un bir çok ilçesinde Kentsel Dönüşüm sonucu Perdeciler Çarşısı olarak bilinen mekanlar yok olmaya yüz tutarken İstanbul’un en modern ilçelerinden biri haline gelen Zeytinburnu Bozkurt Perdeciler Çarşısı ve çevresinde hem Kentsel Dönüşümü yaptı hem de Çarşıyı daha modern bir görünüme kavuşturduk. Fakat yine birçok eksiğimiz var. Çarşımız İBB’nin hizmet alanı içinde kalıyor. Bu nedenle bazı ihtiyaçlarımız için İBB bize desek verebilir. Özellikle Çarşımızın aydınlatma, kavşak, yol düzenlemesi ve park sorunu var. Bunun yanında İstanbul’un en büyük Perdeciler çarşısı olan Bozkurt Perdeciler Çarşısı için İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Otobüs duraklarında perdemize ulaşımı kolaylaştıracak bazı tanıtım ve işaretler koyabilir. Bu eksiklerimizin giderilmesi için sizlerden destek istiyoruz. Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’da sizlerden önce bizi ziyaret etti ve her konuda destek vereceğini bizlere iletti dedi.  CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Ayhan Özsoy ve beraberindeki yöneticilere teşekkür etti. Başkan Doğan, Bozkurt Perdeciler Çarşısı ilçemizde özdeşleşen bunun yanında namı Türkiye geneline yayılan 1000’in üzerinde kişiye istidam sağlayan Zeytinburnu Ticareti için çok önemli bir çarşıdır. Buranın eksiklerinin giderilmesi için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve beraberindeki yöneticiler Zeytinburnu’nda 55 Yıllık geçmişi olan Bozkurt Perdeciler Derneği Başkanı Ayhan Özsoy’u ziyaret ederek Çarşının daha da gelişmesi için neler yapabilirizi konuştular. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25 yıl sonra CHP’ye geçmesinin ardından CHP İlçe Yönetimi İBB’nin yatırım pastasından Zeytinburnu’nun gereken payı alması için büyük bir gayret içine girdi. Bu çerçevede çeşitli çalışmalar yapan ve bu çalışmaları İBB Yönetimi ile Paylaşan CHP’li yöneticiler ilçemizdeki birçok kesimle de istişarelerini sürdürüyorlar. Bu çalışmalar çerçevede CHP İlçe Başkanı Metin Doğan Meclis üyeleri Hüseyin Üsküdar ve İsmail Terzi ile birlikte Zeytinburnu’nda 55 Yıllık geçmişi olan Bozkurt Perdeciler Çarşısını ziyaret ettiler.

Çarşının Dernek Başkan Ayhan Özsoy ve Dernek yönetimiyle kahvaltıda bir araya gelen CHP ilçe Başkanı Metin Doğan ve beraberindeki meclis üyeleri Perdecileri sorunlarını ve isteklerini dinlediler tek tek notlarını aldılar.Çarşının 25 yıldır Dernek Başkanlığı görevini yürüten Ayhan Özsoy, Bozkurt Perdeciler Çarşısı Türkiye’de perde sektörüne hem yön hem ilham vermektedir. Yükümüzün ağır olduğunun bilincindeyiz hep birlikte 2020 Yılında Çarşımızı daha iyi bir noktaya getirmek için canla başla çalışacağız bu konuda sizlerden de destek istiyoruz dedi. 

Başkan Özsoy, İstanbul’un bir çok ilçesinde Kentsel Dönüşüm sonucu Perdeciler Çarşısı olarak bilinen mekanlar yok olmaya yüz tutarken İstanbul’un en modern ilçelerinden biri haline gelen Zeytinburnu Bozkurt Perdeciler Çarşısı ve çevresinde hem Kentsel Dönüşümü yaptı hem de Çarşıyı daha modern bir görünüme kavuşturduk. Fakat yine birçok eksiğimiz var. Çarşımız İBB’nin hizmet alanı içinde kalıyor.

Bu nedenle bazı ihtiyaçlarımız için İBB bize desek verebilir. Özellikle Çarşımızın aydınlatma, kavşak, yol düzenlemesi ve park sorunu var. Bunun yanında İstanbul’un en büyük Perdeciler çarşısı olan Bozkurt Perdeciler Çarşısı için İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Otobüs duraklarında perdemize ulaşımı kolaylaştıracak bazı tanıtım ve işaretler koyabilir. Bu eksiklerimizin giderilmesi için sizlerden destek istiyoruz. Zeytinburnu Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’da sizlerden önce bizi ziyaret etti ve her konuda destek vereceğini bizlere iletti dedi. 

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan kendilerini misafir eden Dernek Başkanı Ayhan Özsoy ve beraberindeki yöneticilere teşekkür etti. Başkan Doğan, Bozkurt Perdeciler Çarşısı ilçemizde özdeşleşen bunun yanında namı Türkiye geneline yayılan 1000’in üzerinde kişiye istidam sağlayan Zeytinburnu Ticareti için çok önemli bir çarşıdır. Buranın eksiklerinin giderilmesi için elimizden ne geliyorsa fazlasını yapacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.