SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yeniden Refah’tan dikkat çeken İstanbul Sözleşmesi uyarısı!

GÜNDEM 16.02.2020 - 19:11, Güncelleme: 16.02.2020 - 19:11
 

Yeniden Refah’tan dikkat çeken İstanbul Sözleşmesi uyarısı!

Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez, İstanbul Sözleşmesi’ne dair yaptığı açıklamada, Siyonistlerin ustaca algı operasyonu yapıp söz konusu sözleşmesi masum gösterdiğini, acil önlem alınmaması durumunda ailenin ve toplumun çökeceğini söyledi.

“Kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden, maalesef adını aziz milletimizin ecdadımızın çok büyük bedeller ödeyerek bizlere emanet bıraktığı pahitahtımız İstanbul’umuzdan alan "Üreme Şartı Olmaksızın Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmesi için Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Bakanlığı Kadıköy Rıhtımda miting yaptı. Mitingin ardından Basın açıklması yapan Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez,İstanbul Sözleşmesi’nin, kapsadığı maddeler nedeniyle; siyaset, terör, ekonomi, tarım ve hayvancılık gibi temel meselelerden daha tehlikeli ve vahim bir durum olduğunu söyledi. Başkan Dönmez,  “Bu proje; aile yapımızı temelinden sarsacak, toplumda üçüncü bir cins yaratma amacı taşıyan, gizli ve sinsi planlanmış toplumsal cinsiyet eşitliği projesidir. Sinsice hazırlanıp uygulamaya sokulan bu proje, tam bir yıkım projesidir. İstanbul Sözleşmesi’nin nihai hedefi; inanç değerlerimizi yok etmek, en önemli ise de aile yapımızı çökertmek ve ailenin temel yapı taşlarını bozmaktır.” ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez, İstanbul Sözleşmesi’ne dair yaptığı açıklamada, Siyonistlerin ustaca algı operasyonu yapıp söz konusu sözleşmesi masum gösterdiğini, acil önlem alınmaması durumunda ailenin ve toplumun çökeceğini söyledi.

“Kamuoyunu uzun zamandır meşgul eden, maalesef adını aziz milletimizin ecdadımızın çok büyük bedeller ödeyerek bizlere emanet bıraktığı pahitahtımız İstanbul’umuzdan alan "Üreme Şartı Olmaksızın Toplumsal Cinsiyet Eşitliği İstanbul Sözleşmesi’nin iptal edilmesi için Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Bakanlığı Kadıköy Rıhtımda miting yaptı. Mitingin ardından Basın açıklması yapan Yeniden Refah Partisi İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dönmez,İstanbul Sözleşmesi’nin, kapsadığı maddeler nedeniyle; siyaset, terör, ekonomi, tarım ve hayvancılık gibi temel meselelerden daha tehlikeli ve vahim bir durum olduğunu söyledi. Başkan Dönmez,  “Bu proje; aile yapımızı temelinden sarsacak, toplumda üçüncü bir cins yaratma amacı taşıyan, gizli ve sinsi planlanmış toplumsal cinsiyet eşitliği projesidir. Sinsice hazırlanıp uygulamaya sokulan bu proje, tam bir yıkım projesidir. İstanbul Sözleşmesi’nin nihai hedefi; inanç değerlerimizi yok etmek, en önemli ise de aile yapımızı çökertmek ve ailenin temel yapı taşlarını bozmaktır.” ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.