SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmakspor Namağlup BAL Ligine koşuyor

05.02.2020 - 19:26, Güncelleme: 05.02.2020 - 19:26
 

Irmakspor Namağlup BAL Ligine koşuyor

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta başarılı performansıyla dikkat çeken Zeytinburnu temsilcisi Irmakspor, gözünü Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) dikti.

17 maçta 9 gol yiyen ve 93 takım arasında namağlup 2 ekipten biri olan Zeytinburnu temsilcisinin teknik direktörü Turhan Yıldız, “Çok güçlü karakterlerden oluşmuş bir aileyiz” dedi. Son maçında Deplasmanda Küçükçekmece’yi 2-0 gibi net bir skorla geçen temsilcimiz 7.Grupta puanın 33’e çıkardı ve Lider Dudulluspor ile arasında sadece Üç puan kaldı.Irmak spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Başkanımıza, Hocamıza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 93 Takım arasında namağlup 2 ekipten biriyiz bu çok büyük başarıdır. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetle tamamlayıp adımızı BAL Ligine yazdıracağız dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta başarılı performansıyla dikkat çeken Zeytinburnu temsilcisi Irmakspor, gözünü Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) dikti.

17 maçta 9 gol yiyen ve 93 takım arasında namağlup 2 ekipten biri olan Zeytinburnu temsilcisinin teknik direktörü Turhan Yıldız, “Çok güçlü karakterlerden oluşmuş bir aileyiz” dedi.

Son maçında Deplasmanda Küçükçekmece’yi 2-0 gibi net bir skorla geçen temsilcimiz 7.Grupta puanın 33’e çıkardı ve Lider Dudulluspor ile arasında sadece Üç puan kaldı.Irmak spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Çok güzel bir sezon geçiriyoruz. Başkanımıza, Hocamıza, teknik ekibimize ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 93 Takım arasında namağlup 2 ekipten biriyiz bu çok büyük başarıdır. İnşallah kalan maçlarımızı da galibiyetle tamamlayıp adımızı BAL Ligine yazdıracağız dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.