SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP’den Elazığ'a yardım kampanyası

KÜLTÜR 27.01.2020 - 23:40, Güncelleme: 27.01.2020 - 23:40
 

CHP’den Elazığ'a yardım kampanyası

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Elazığ'daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı. Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, termal içlik, her yaşa göre çamaşır vb. gibi birçok ihtiyaç maddesi çok kısa bir süre içinde toplandı. Mahalle örgütleri toplanan yardım malzemelerin içe Başkanlığına teslim etti. İlçe Başkanlığında Gençlik kolları tarafından tasniflenerek paketlenen ürünler ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere yola çıkarılacak. "Biz depremi çok iyi biliriz. Göçük altında kalan umutları, canları, yarınları çok iyi biliriz" diyen ilçe Başkanı Metin Doğan, Yardım Kampanyasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Gün bir olma günüdür. Elazığ'daki kardeşlerimize destek olmak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız kampanyamıza destek veren tüm Zeytinburnulu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Dualarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Elazığ için yardım kampanyası başlattı.

Elazığ'da yaşanan ve tüm ülkeyi derin üzüntüye boğan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Elazığ'daki depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım kampanyası başlattı. Bölgeden edinilen bilgiler ışığında ve gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında temel ihtiyaçlar olan ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, bot ve mont, çocuk bezi, termal içlik, her yaşa göre çamaşır vb. gibi birçok ihtiyaç maddesi çok kısa bir süre içinde toplandı. Mahalle örgütleri toplanan yardım malzemelerin içe Başkanlığına teslim etti. İlçe Başkanlığında Gençlik kolları tarafından tasniflenerek paketlenen ürünler ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere yola çıkarılacak.

"Biz depremi çok iyi biliriz. Göçük altında kalan umutları, canları, yarınları çok iyi biliriz" diyen ilçe Başkanı Metin Doğan, Yardım Kampanyasıyla ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Gün bir olma günüdür. Elazığ'daki kardeşlerimize destek olmak ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için başlattığımız kampanyamıza destek veren tüm Zeytinburnulu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Dualarımız Elazığlı vatandaşlarımızla olacak" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.