SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Demir Ailesinden TAZİYE TEŞEKKÜRÜ 

KÜLTÜR 27.01.2020 - 19:03, Güncelleme: 27.01.2020 - 19:03
 

Demir Ailesinden TAZİYE TEŞEKKÜRÜ 

Beş Yıl arayla İki evladını toprağa veren Demir Ailesi bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan acılarına ortak olan tüm, eş, dost, akraba ve hemşehrilerine teşekkür etti. 

Ne acıdır ki, 5 yıl içinde ikinci defa evlat acısı yaşadık. Sevgili oğlumuz Ahmet Baran’ın vefatı nedeniyle; defin ve taziyesi sürecinden bugüne kadar acımızı ve kederimizi paylaşan, manevi desteğini eksik etmeyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Ömer Arısoy'a, Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mehmet Makas'a, tüm akraba, dostlara, arkadaşlara, hemşerilerime, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ile Zeytinburnu Haber Gazetesine ve tüm Zeytinburnu halkına yürekten teşekkür ediyorum.  Bu zor sürecimizde ve sonrasında destekleriniz bize güç ve metanet verdi. Bu vesileyle ortaya koyduğunuz toplumsal dayanışma örneğinin İlçemiz ‘de emsal olmasını temenni ediyorum. Tekrar yüreğinde acımızı hisseden herkese sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun.  DEMİR AİLESİ ADINA NAİL DEMİR
Beş Yıl arayla İki evladını toprağa veren Demir Ailesi bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan acılarına ortak olan tüm, eş, dost, akraba ve hemşehrilerine teşekkür etti. 

Ne acıdır ki, 5 yıl içinde ikinci defa evlat acısı yaşadık. Sevgili oğlumuz Ahmet Baran’ın vefatı nedeniyle; defin ve taziyesi sürecinden bugüne kadar acımızı ve kederimizi paylaşan, manevi desteğini eksik etmeyen Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Ömer Arısoy'a, Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mehmet Makas'a, tüm akraba, dostlara, arkadaşlara, hemşerilerime, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine ile Zeytinburnu Haber Gazetesine ve tüm Zeytinburnu halkına yürekten teşekkür ediyorum. 

Bu zor sürecimizde ve sonrasında destekleriniz bize güç ve metanet verdi. Bu vesileyle ortaya koyduğunuz toplumsal dayanışma örneğinin İlçemiz ‘de emsal olmasını temenni ediyorum. Tekrar yüreğinde acımızı hisseden herkese sonsuz teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. 

DEMİR AİLESİ ADINA NAİL DEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.