SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Irmakspor Klasman'a çıkmayı garantiledi

26.01.2020 - 21:09, Güncelleme: 26.01.2020 - 21:09
 

Irmakspor Klasman'a çıkmayı garantiledi

İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta Zeytinburnu Temsilcisi Irmakspor deplasmanda Pazariçi Köprülüspor’u 2-1 yenerek, Dudulluspor’la birlikte Klasman Grubu’na kalmayı garantiledi.

Rami Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını, hafta içi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Pazarizi Köprülüspor önde tamamladı. Kırmızı-Siyahlıların golünü 20. dakikada Rıdvan attı. İkinci yarıda konuk mavi beyazlılar daha etkili futbol sergilerken önce 57’de Şafak’la eşitliği sağladılar, 86’da da Ali Yıldırım ile maçtan 2-1 galip ayrıldılar. Maç sonu Irmaksporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı. Köprülüspor ise Muratbeyspor’un kazandığı haftada kümede kalma yolunda büyük darbe aldı. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak başta Irmak Spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Kulüp Başkanı Sabri Altıok olmak üzere tüm teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ediyoruz.. YEREL FUTBOL
İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta Zeytinburnu Temsilcisi Irmakspor deplasmanda Pazariçi Köprülüspor’u 2-1 yenerek, Dudulluspor’la birlikte Klasman Grubu’na kalmayı garantiledi.

Rami Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısını, hafta içi yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Pazarizi Köprülüspor önde tamamladı. Kırmızı-Siyahlıların golünü 20. dakikada Rıdvan attı. İkinci yarıda konuk mavi beyazlılar daha etkili futbol sergilerken önce 57’de Şafak’la eşitliği sağladılar, 86’da da Ali Yıldırım ile maçtan 2-1 galip ayrıldılar. Maç sonu Irmaksporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı. Köprülüspor ise Muratbeyspor’un kazandığı haftada kümede kalma yolunda büyük darbe aldı. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak başta Irmak Spor Onursal Başkanı Cenap Altıok, Kulüp Başkanı Sabri Altıok olmak üzere tüm teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ediyoruz..

YEREL FUTBOL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.