SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Şenocak, Yavuz Bahadıroğlu’nu ziyaret etti

KÜLTÜR 24.01.2020 - 21:34, Güncelleme: 24.01.2020 - 21:34
 

Başkan Şenocak, Yavuz Bahadıroğlu’nu ziyaret etti

Tarihçi, yazar Yavuz Bahadıroğlu aort genişlemesi sebebiyle ciddi bir ameliyata geçirdi.

Tarihi roman ve hikayeleriyle tanınan tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu aort genişlemesi nedeniyle Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde ameliyat geçirdi. Operasyonu ilk olarak Asıl ismi Niyazi Birinci olan Yavuz Bahadıroğlu'nun oğlu Mücahit Birinci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua isteyerek duyurdu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte "Tarihi Sevdiren Adam” araştırmacı yazar Yavuz Bahadıroğlu’nu geçirdiği başarılı operasyonun ardından tedavi gördüğü Avrasya Hastanesinde ziyaret etti. Kendisine Acil şifalar diledi.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Tarihçi, yazar Yavuz Bahadıroğlu aort genişlemesi sebebiyle ciddi bir ameliyata geçirdi.

Tarihi roman ve hikayeleriyle tanınan tarihçi yazar Yavuz Bahadıroğlu aort genişlemesi nedeniyle Zeytinburnu Avrasya Hastanesinde ameliyat geçirdi. Operasyonu ilk olarak Asıl ismi Niyazi Birinci olan Yavuz Bahadıroğlu'nun oğlu Mücahit Birinci sosyal medyadan yaptığı paylaşımla sevenlerinden dua isteyerek duyurdu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak İlçe Başkanı Selami Delibalta ile birlikte "Tarihi Sevdiren Adam” araştırmacı yazar Yavuz Bahadıroğlu’nu geçirdiği başarılı operasyonun ardından tedavi gördüğü Avrasya Hastanesinde ziyaret etti. Kendisine Acil şifalar diledi..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.